BEAUTY

10 σκέψεις που δεν κάναμε στα 20

Οι σκέψεις που τότε δεν κάναμε και τώρα είναι αυτονόητες. Το InStyle.gr μας γυρνάει στα 20 και θυμάται όλα εκείνα που δεν σκεφτόμασταν για το μποτέ μας.

Πρέπει να ξεβαφτώ, πρέπει, να ξεβαφτώ, πρέπει να ξεβαφτώ

Όχι, μετά το ξενύχτι το τελευταίο που σκεφτόμασταν ήταν να ξεβάψουμε το πρόσωπό μας. Πέφταμε όπως ήμασταν, ξυπνούσαμε σαν ρακούν και μερικά ποτήρια νερό μετά ήμασταν και πάλι λαμπερές. Γιατί να το σκεφτούμε;

Να βάλω αντηλιακό

Το καλοκαίρι δεν βάζαμε για να μαυρίζουμε γρηγορότερα (που να ξέραμε!) και το χειμώνα. Αντηλιακό το χειμώνα, πόσο αστείο. Όλα τα παραπάνω είναι τόσο λάθος που πονούν τα δάχτυλά μας και μόνο που τα γράφουμε.

Να βάλω κρέμα

Εντάξει, είχαμε εκεί μια και βάζαμε μια στο τόσο όταν θέλαμε να νιώσουμε πιο fancy. Πόσο μα πόσο λάθος.

Να περιμένω για να κάνω χαλάουα/λέιζερ

Ξυράφι, σαπούνι και γρήγορα στην παραλία! Κατ΄αρχάς το λέιζερ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο τότε και έχουμε κάποια ελαφρυντικά (η ριζική απλά πονάει απίστευτα) αλλά η χαλάουα θα βοηθούσε. Πόσο θα βοηθούσε.

Να μην πιω τόσο

Γιατί να μην πιω; Για να μην κάνω κυτταρίτιδα; Για να μην αφυδατωθώ; Γιατί; 15 χρόνια μετά ξέρουμε το γιατί, φαίνεται στον καθρέφτη.

Δεν χρειάζομαι τόσο μακιγιάζ

Θα βάλω και μάσκαρα και eyeliner και κραγιόν και μεικάπ και ρουζ και κονσίλερ και λίγη σκιά και από πάνω λίγη πούδρα για ματ αποτέλεσμα. Τι κι αν η επιδερμίδα μας ήταν πιο όμορφη από ποτέ! Την κρύβαμε κάτω από το μακιγιάζ γιατί μπορούσαμε, τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Να μην βάλω λάδι μαυρίσματος

Και πως θα μαυρίσω; Με SPF 30; Ναι με SPF 30 θα μαυρίζαμε και θα ήμασταν προστατευμένες και από τον ήλιο και από την φωτογήρανση. 

Να κοιμηθώ καλά

Αν αντέξω δεν θα κοιμηθώ καθόλου. Τώρα ξεκλέβουμε 15λεπτα ύπνου και ονειρευόμαστε την εποχή που δεν χρειαζόταν να βάλουμε ξυπνητήρι.

Να αγαπώ το σώμα μου

Το βρίσκαμε παχύ, κάπως περίεργο… που να ξέραμε πως θα κοιτάζουμε φωτογραφίες και θα το βρίσκαμε απλά υπέροχο!

Θα μεγαλώσω

Όχι, το ότι θα μεγαλώσουμε δεν περνούσε από το μυαλό μας και ήταν λογικό. Γι’ αυτό αν είστε στα 20 και διαβάζετε αυτές τις γραμμές σκεφτείτε έστω τα μισά από τα παραπάνω μια στο τόσο και ελάτε να μας ευχαριστήσετε στα ΚΑΠΗ Γλυφάδας σε 15 χρόνια.

 

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

O Φρέντυ Καλομπράτσος μας εξηγεί πως θα αντιγράψουμε το look της Ciara

Αυτά είναι τα καρέ των Ελληνίδων celebrities που λατρέψαμε