BEAUTY

Η μάχη της βλεφαρίδας: Τελικά θα βάλεις μάσκαρα ή ψεύτικες;

Εάν θέλεις να αποκτήσεις πλούσιες καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες  και να τις κάνεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου, τότε η νέα μάσκαρα The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Δε χωράει καμιά αμφιβολία πως το σέξι βλέμμα «κλέβει» την παράσταση σε όλες τις εμφανίσεις. Αν έχεις δοκιμάσει μια οποιαδήποτε μάσκαρα Maybelline, ξέρεις ότι είναι εκπληκτική (προσωπική μου αγαπημένη!): όχι μόνο γιατί «ανοίγει» και δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες ή γιατί τις τρέφει βαθιά με την πρωτοποριακή σύνθεσή της αλλά και γιατί τις κάνει να δείχνουν πιο πλούσιες και μακριές.

Αν τώρα δοκιμάσεις τη νέα The Falsies Push Up Drama δεν θα πιστεύεις πόσο ακόμα καλύτερη μπορεί να γίνει μια μάσκαρα! Κλεισμένη σε μια παιχνιδιάρικη συσκευασία που δεν μπορεί να λείπει από το καθημερινό σου νεσεσέρ, η νέα μάσκαρα ενισχύει μέσα σε μια στιγμή τις βλεφαρίδες με μια αισθησιακή δόση χρώματος και όγκου χάρη στα ενεργά συστατικά της σύνθεσης της.

Και αυτό οφείλεται στο push up βουρτσάκι που χάρη στην πρωτοποριακή δομή του με ακίδες σε σχήμα U ανορθώνει τις βλεφαρίδες σε γωνία 45 μοιρών και τις διαχωρίζει χαρίζοντας εξαιρετικό όγκο από τις πρώτες κιόλας στρώσεις.

Σε λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια μου έδειχναν μεγαλύτερα, το βλέμμα φωτεινότερο και δεν ένιωθα τις βλεφαρίδες να βαραίνουν όπως όταν φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες.

Εφάρμοσε κι εσύ ξεκινώντας καλά από τις ρίζες και μετά απλώνοντας μέχρι την άκρη ακριβώς όπως κάνει το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, Gigi Hadid και τράβηξε τα βλέμματα!

Τα βασικά

Χρόνος Εφαρμογής

Μάσκαρα: 5 δευτερόλεπτα (και για τα δύο μάτια! ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο όταν σε πιάνει το κόκκινο). Bonus tip: Το Push up βουρτσάκι μπορεί και ανορθώνει τις βλεφαρίδες σε γωνία 45 μοιρών και προσφέρει όγκο στο λεπτό.

Βλεφαρίδες: 5-10 λεπτά! αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μπορεί και παραπάνω! (Καλύτερα καθισμένη στο μπουντουάρ με την κόλλα μπροστά της για να τις βάλει σωστά).

Δυσχρηστία

Μάσκαρα: καμιά δυσκολία στη χρήση. Με μια ή δυο στρώσεις, οι ακίδες σε σχήμα U δίνουν άμεσο και γρήγορο όγκο και επιπλέον ξεχωρίζουν τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνουν.

Βλεφαρίδες: Η λάθος εφαρμογή οδηγεί σε δυσφορία κατά το άνοιγμα των ματιών αλλά και σε άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα (βλεφαρόπτωση κλπ.). Bonus tip: Οι τούφες δεν πρέπει να είναι μακριές και πρέπει να έχουν περισσότερο όγκο παρά μήκος. Μπορεί να χρειάζεται και ψαλίδισμα.

Οι άβολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν

Μάσκαρα: μη κάνεις υπερβολές για να μην μουντζουρωθείς. Με πολλές στρώσεις οι βλεφαρίδες σκληραίνουν και δεν έχεις φυσικό αποτέλεσμα.

Βλεφαρίδες: αν δεν έχουν κολλήσει καλά οι τούφες μπορεί να φύγουν στη μέση της βραδιάς.

Η αφαίρεση

Μάσκαρα: απαλό ντεμακιγιάζ χωρίς τρίψιμο και είσαι έτοιμη για ύπνο.

Βλεφαρίδες: Βρέξε μια μπατονέτα με ξεβαφτικό ματιών, τοποθέτησε το στις ψεύτικες βλεφαρίδες μέχρι να μαλακώσει η κόλλα και στη συνέχεια τράβηξε τις. Το μειονέκτημα είναι πως μπορεί να χάσεις και μερικές δικές σου.