BEAUTY

Η Sephora λανσάρει το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Το online κατάστημα καλλυντικών Sephora είναι γεγονός για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με ένα κλικ έχεις ό,τι ζητήσεις στο σπίτι.

Το περιμέναμε τόσο καιρό και επιτέλους έγινε πραγματικότητα!  Όπου κι αν είσαι, 24 ώρες την ημέρα, μπορείς να παραγγέλνεις ηλεκτρονικά τα αγαπημένα σου αρώματα και καλλυντικά.

Βασισμένο στην πλατφόρμα των δυο καλύτερων eshops των Ηνωμένων Πολιτείων και της Γαλλίας, θα μπορείς να βρεις με ένα μόνο κλικ επώνυμα προϊόντα γνωστών οίκων (Estee Lauder, Lancôme, Burberry), αποκλειστικά brands μακιγιάζ (ποια μπορεί να ζήσει χωρίς τα προϊόντα φρυδιών της Benefit ή τις παλέτες ματιών Too Faced) μέχρι τα ομώνυμα προϊόντα Sephora (έχουμε ήδη ξετρελαθεί με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή τους) αλλά και να ενημερωθείς για tips, tutorials και ειδικές προσφορές.

Εννοείται πως η γρήγορη παράδοση και η δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 50€ αποτελούν βασικές παροχές ενώ κάθε αποστολή συσκευάζεται προσεκτικά με το υπέροχο αμπαλάζ των Sephora! Υπάρχει δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για όλες τις απορίες σου σε όλα τα προϊόντα ενώ για τυχόν επιστροφές, έχεις 14 ημέρες να τις ολοκληρώσεις, με τα έξοδα να καλύπτονται από την εταιρεία.

Τέλος, αν γίνεις μέλος του Club Sephora, μπορείς να «περνάς» στην κάρτα Club τούς πόντους των αγορών σου από την ιστοσελίδα ώστε να επωφελείσαι όλα τα προνόμια, τα δώρα & τις αποκλειστικές ενημερώσεις βάσει των αναγκών σου!