HAIR STYLE

Οι καλύτερες ιδέες για μαλλιά και μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5′

Αν είσαι κι εσύ από τα κορίτσια που δεν θυσιάζουν τον ύπνο τους αλλά θέλουν να βγαίνουν πάντα από το σπίτι με άψογη εμφάνιση, τότε αυτές οι ιδέες θα σου φανούν σίγουρα χρήσιμες για να είσαι πάντα περιποιημένη και καλοχτενισμένη.

Δεν χρειάζεται να βάφεσαι στο αυτοκίνητο, ούτε να κουβαλάς το ισιωτικό μαλλιών στο γραφείο. Μπορείς απλά να εκπαιδευτείς και να είσαι έτοιμη μέσα σε 5′. Φυσικά, προϋποτίθεται ότι πριν θα έχεις φροντίσει να πλύνεις καλά και να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου και φυσικά να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου. Αυτά θα τα έκανες όμως έτσι κι αλλιώς!

Hairstyle 1

Μία απλή πλεξούδα μπορεί να σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Πιάσε μία χαμηλή αλογοουρά και κάνε μία πλεξούδα. Όταν τελειώσεις απλά γύρισέ την προς τα πάνω και στερέωσε την άκρη στη βάση της κοτσίδας με ένα λαστιχάκι. Αν είσαι γρήγορη τότε μπορείς να αφήσεις μία τούφα για να τη γυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι.

Makeup 1

Τώρα που το χρώμα έχει επανέλθει στο μακιγιάζ και στα μάτια πιο συγκεκριμένα μπορείς με ένα μολύβι και λίγο mascara να έχεις ένα  ολοκληρωμένο πρωινό μακιγιάζ. Εδώ είναι το πράσινο, εσύ μπορείς να δοκιμάσεις μπλε, φούξια ή όποιο χρώμα σου ταιριάζει.

Hairstyle 2

Αν βαρέθηκες την γαλλική κοτσίδα και τα boxer braids τότε αυτή η εναλλακτική είναι αυτό που ζητάς. Γρήγορη και διαφορετική μπορείς να την κάνεις σε ελάχιστο χρόνο και χρειάζεσαι μόνο καλοχτενισμένα μαλλιά. Πιάνεις μια χαμηλή κοτσίδα και τη χωρίζεις στα δύο. Πλέκεις τις δύο τούφες ξεχωριστά και είσαι έτοιμη.

Makeup 2

Ένα έντονο κραγιόν είναι πάντα η πιο ασφαλής και σίγουρη λύση. Σου δίνει χρώμα και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις λάθος σε χρώμα ή στην εφαρμογή. Σίγουρα έχεις ένα αγαπημένο χρώμα που μόλις το βάζεις σε μεταμορφώνει. Όταν λοιπόν έχεις ελάχιστα δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου αυτό είναι ο,τι χρειάζεσαι.

Hairstyle 3

Κομψό και εύκολο για όλες τις ώρες. Το χαμηλό ballet bun μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις κομψή είτε θες να φορέσεις jeans είτε ένα lady-chic φόρεμα.

Makeup 3

Ήρθε η ώρα να βάλεις λίγη λάμψη στη ζωή σου κυριολεκτικά. Πλέον οι metallic σκιές με λίγο glitter μπορούν κάλλιστα να φορεθούν το πρωί. Υπάρχουν τόσες επιλογές και άλλοι τόσοι τρόποι να τις φορέσεις που σίγουρα θα βρεις τη χρυσή τομή για να δώσεις λίγη λάμψη στο πρόσωπό σου ακόμα κι όταν ο χρόνος σου είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένος. Δοκίμασέ το!

Μην πανικοβάλλεσαι όταν το ρολόι σου δείχνει ότι άργησες! Βάλε σε εφαρμογή το πλάνο των 5′ και ξεκίνα τη μέρα σου ήρεμη!