KENDALL JENNER

3 μυστικά ομορφιάς της Kendall Jenner

Βλέπεις την Kendall Jenner κι απορείς με το πόσο λαμπερή είναι. Έχει αψεγάδιαστο πρόσωπο και δείχνει πάντα ξεκούραστη και λαμπερή. Πως το κάνει άραγε;

Είμαι σίγουρη ότι αναρωτιέσαι τι κάνουν οι διάσημες κυρίες με το άψογο πρόσωπο που σφύζει από λάμψη. Μάθε ότι μπορεί να έχουν πολλά παραπάνω μέσα από εσένα, αλλά δεν τα χρησιμοποιούν κατά ανάγκη. Υπάρχουν απλά πράγματα που ακολουθούν πιστά και ορκίζονται σε αυτά.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, μπορείς σίγουρα να τα κάνεις κι εσύ, όπως για παράδειγμα τις μικρές συνήθειες ομορφιάς του top model, Kendall Jenner.

Η Kendall μπορεί να έχει αδερφή την Kim Kardashian, αλλά δεν φαίνεται να υιοθετεί το beauty look της. Αντίθετα είναι φανατική του healthy, no makeup look και τηρεί ευλαβικά μερικές συνήθειες που κάνουν το πρόσωπό της να είναι λαμπερό.

Ποια είναι αυτά;

1. Δεν πιάνει ποτέ το πρόσωπό της με τα χέρια της.

Και καλά κάνει, αν σκεφτείς ότι με τα χέρια σου μεταφέρεις τόσα μικρόβια που σίγουρα μεταφέρεις στο πρόσωπό σου όταν το ακουμπάς.

2. Φοράει πάντα κρέμα ματιών.

Θυμήσου ότι τα μάτια και η περιοχή γύρω από αυτά είναι αρκετά ευαίσθητα, γι’ αυτό θέλουν την προσοχή σου.

3. Πλένει το πρόσωπό της τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.

Αυτό είναι το κάνει να δείχνει πάντα καθαρό και λαμπερό. Υιοθέτησε αυτή τη συνήθεια κι εσύ και θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σου. Φρόντισε όμως να βρεις το σαπούνι που σου ταιριάζει για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ρώτησε τι σου ταιριάζει το δερματολόγο ή το φαρμακοποιό σου και μην ξεχάσεις να συνεχίσεις το πλύσιμο με ενυδάτωση.

Το ότι πίνει πολύ νερό είναι ευνόητο και φυσικά πρέπει να το κάνεις κι εσύ για πολλούς λόγους κι όχι μόνο για άψογο πρόσωπο.

Photo © Getty Images / Ideal Image