INSTAGRAM

Αυτά είναι τα κραγιόν που έχουν κυριαρχήσει στο Instagram

Αν είσαι από αυτές που ψάχνουν συνεχώς για τα τελευταία beauty trends τότε σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου αυτό το διάφανο lipstick που μέσα έχει ένα μικρό λουλούδι.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για την κορεάτικη φιλοσοφία περί ομορφιάς και των προϊόντων που οι γυναίκες εκεί χρησιμοποιούν. Η ασιατική κουλτούρα είναι πράγματι γεμάτη μυστικά ομορφιάς, αλλά τελευταία η στροφή προς αυτή έχει κάνει τις απανταχού beauty addicts να αναζητούν ένα μόνο κορεάτικο προϊόν ομορφιάς, όπως θα έκαναν με το νερό στη έρημο.

Αυτό το χαμό έρχεται να κάνει πιο έντονο ακόμα ένα beauty product που και μόνο που το βλέπεις, οφείλω να ομολογήσω ότι το θες. Πρόκειται για τα κραγιόν που μοιάζουν με ζελέ, είναι διάφανα κι έχουν μέσα ένα λουλούδι και μερικά χρυσά ψήγματα. Το έχει πάρει το μάτι σου, ε;

A photo posted by Kao (@kao_ohh) on

 

Αν το έχεις ψάξει, σίγουρα δεν θα το έχεις βρει αφού δεν πωλείται στα καταστήματα καλλυντικών που ξέρεις. Το εν λόγω προϊόν μπορείς να βρεις στο e-shop Kailijumei (beauty brand), αν δεν είναι sold out. Την τελευταία φορά που μπήκα δεν υπήρχε απόθεμα θέλω να σε ενημερώσω.

Τι κάνει αυτό το κραγιόν; Όσοι το δοκίμασαν λένε ότι αφήνει στα χείλη μία φυσική, glossy απόχρωση του ροζ που όμως αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει το σώμα σου. Εκτός από την εμφάνιση τώρα νομίζω θα σε ξετρελάνει και το αποτέλεσμα!