MAKEUP

Μάθε τι δείχνει ο τρόπος που βάφεσαι για την προσωπικότητά σου

Αυτό εδώ δεν είναι ένα άρθρο σαν όλα τ' άλλα και γι' αυτό πρέπει να είσαι ειλικρινής. Σίγουρα θα έχεις κάποιο αγαπημένο στυλ μακιγιάζ και, όποιο και αν είναι αυτό, να ξέρεις ότι δείχνεις πολύ περισσότερα για σένα απ΄όσα νόμιζες μέχρι σήμερα.

Βρες τον εαυτό σου σε ένα από τα παρακάτω και μάθε τι σημαίνουν οι προτιμήσεις σου στο μακιγιάζ για το χαρακτήρα σου.

Έντονη γραμμή eyeliner και ροζ χείλη

Σε χαιρετίζουμε, Τύπε Α. Οργανωμένη, αυτάρκης, λεπτομερής. Έχεις την ικανότητα να θυμάσαι από γενέθλια και ζώδια έως πολύ προσωπικές πληροφορίες του καθενός. Είσαι ευθύς και κάθετη (όπως και η γραμμή του eyeliner σου). Το μακιγιάζ σου βγάζει μια τελειότητα, όπως συνηθίζεις και με ό,τι καταπιάνεσαι στη ζωή σου, άλλωστε.

Χρώμα στα μήλα και στα χείλη με έμφαση στα φρύδια

Δυναμική, αυτόνομη και θηλυκή, δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που θα κάτσει στο περιθώριο και θα διστάσει να κάνει κάτι τολμηρό, είτε αυτό είναι μια δήλωση είτε είναι το μακιγιάζ του προσώπου σου. Ακριβώς όπως κι εσύ, το μακιγιάζ σου αποπνέει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Σου αρέσει οτιδήποτε θα κάνει το πρόσωπό σου το κέντρο της προσοχής, επομένως ρόδινα μάγουλα, έντονα φρύδια και χρωματιστά χείλη είναι το ιδανικό για σένα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για κάτι λιγότερο από χρώματα, σωστά;

Vampy αποχρώσεις στα χείλη και πολύ μαύρο mascara

Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα τι είναι πιο “προκλητικό”: το μακιγιάζ ή η συμπεριφορά σου. Ε και; Λίγο δράμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κι ενώ έχεις ένα σταθερό κύκλο ανθρώπων που σε ξέρουν καλά και σε αγαπούν για το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο, κάποιοι εξακολουθούν να σε βρίσκουν κάπως φοβιστική. Αυτό, βέβαια, δεν σε προβληματίζει και πολύ, καθώς είσαι ένα κορίτσι που ξέρεις τι σου αρέσει και τι θέλεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ σου. Όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, θα δοκιμάσεις το οτιδήποτε έστω για μία φορά. Αραχνοειδείς και μεγάλες βλεφαρίδες; Φυσικά και ναι. Κόκκινο vampy κραγιόν; Το δοκίμασες και αυτό.

Φυσικό -σχεδόν ανύπαρκτο- μακιγιάζ

Είσαι αυτό που λέμε ο ορισμός της ηρεμίας, πριν, στη διάρκεια αλλά και μετά την “καταιγίδα”. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί για εσένα, έχεις άποψη και πολλά πράγματα να πεις απλά επιλέγεις να το κάνεις με έναν πιο επιλεκτικό τρόπο, που δεν θα ταράξει τα νερά. Είσαι η “ειρηνοποιός” και η λογική της φωνής στην παρέα σου. Αυτή η χαλαρή προσέγγιση σε χαρακτηρίζει και στον τρόπο που βάφεσαι. Ενώ σου αρέσουν οι τολμηρές τάσεις, ξέρεις καλά τον εαυτό σου και καταλαβαίνεις ότι αυτές δεν θα μπορούσαν και δεν θα είναι ποτέ η καθημερινότητά σου. Σου αρέσει το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ που δεν θα σου πάρει πάνω από 5′ για να το κάνεις. Αν ανοίξεις κάποιος την τσάντα σου, από καλλυντικά θα βρει μια BB κρέμα, ένα gloss και ένα ρουζ σε γήινες αποχρώσεις και ένα mascara.

Λάτρης του contouring

Κάποιοι θα σε αποκαλούσαν και “drama queen”, ωστόσο εσύ να σκέφτεσαι ότι σ’ αρέσει απλά να συμβαδίζεις με τα συναισθήματά σου. Όπως τα έντονα μάτια και τα τονισμένα ζυγωματικά στο μακιγιάζ σου, έτσι και στην καθημερινότητά σου σού αρέσει να εκφράζεσαι ανοιχτά. Έτσι, όσοι είναι στη ζωή σου ξέρουν πού πηγαίνουν μαζί σου και πώς αισθάνεσαι σε κάθε δεδομένη στιγμή και -αλήθεια- σε αγαπούν γι’ αυτό.