HAIR STYLE

Milan Fashion Week: Τα καλύτερα beauty looks για την Άνοιξη του ’17

Το Μιλάνο έχει ήδη δώσει τη σκυτάλη στο Παρίσι και είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα μίνι απολογισμό αναφορικά με τα beauty looks που θα μας απασχολήσουν. Ρίχνοντας μία πρώτη και γρήγορη ματιά -οι αναλύσεις και τα περισσότερα σχόλια θα έρθουν έπειτα- θέλων να σε διαβεβαιώσω ότι τα περισσότερα beauty looks είναι αρκετά φορέσιμα όχι μόνο από τις fashionistas αλλά και από εσένα.    

Μακιγιάζ: Οι βασικοί άξονες παραμένουν τα natural looks και το χρώμα στα μάτια. Φυσικά δεν λείπουν οι εξτραβαγκάζες και οι δόσεις από glitter που ήδη έχεις δει να εμφανίζεται από τώρα. Τα μάτια παίρνουν κεντρικό ρόλο και αυτό που ίσως σου κάνει εντύπωση είναι η διαφορετικότητα στις υφές. Glossy και hydra χείλη αλλά και μάτια κάνουν για λίγο στην άκρη τα matte, εννώ για το πρόσωπο οι περισσότεροι makeup artists θέλουν μία φυσική λάμψη και χρώμα που μοιάζει να αναβλύζει από μέσα.

Μαλλιά: Εδώ παίζεται και πάλι ένα παιχνίδι με υφές που ωστόσο δεν είναι πολύ ξεκάθαρες. Side-part χωρίστρες, φράντζες και updos που μοάζουν εύκολα στο να τα κάνεις είναι τα πιο ξεκάθαρα hairlooks που θα δεις στα catwalks του Μιλάνου. Φυσικά θα δεις κι εδώ πιο astsy χτενίσματα, όπως το παιχνιδιάρικο από τον οίκο Fendi, αλλά σε γενικές γραμμές τα μαλλιά έχουν φυσική κίνηση και μινιμαλιστικές επιρροές.

Alberta Ferretti

Bottega Veneta

Dolce & Gabbana

Etro

Fendi

Gucci

 

Jil Sander

Marni

Max Mara

Missoni

Moschino

Pucci

Salvatore Ferragamo

Sportmax

Versace