ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά

Μιλώντας για την Andriana Lima δεν ξέρεις σε ποιο τέλειο μέρος του σώματός της να στραφείς. Ωστόσο, πέραν της καλλίγραμμης σιλουέτας της και του sexy βλέμματος το super model έχει πάντα λαμπερά μαλλιά.

Σίγουρα θα φαντάζεσαι ότι ξοδεύει μία μικρή περιουσία για την περιποίησή τους και για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Κι ίσως να μην κάνεις λάθος. Αλλά συχνά οι διάσημες διαψεύδουν τις φήμες που τις θέλουν να υπερβάλλουν με την ομορφιά τους και μοιράζονται το δικό τους beauty μυστικό που αναμφίβολα μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ.

Στην περίπτωση της Adriana Lima αυτό το μυστικό έχει να κάνει με τα μαλλιά της. Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε τη δική της συνταγή για λάμψη στα μαλλιά, η οποία καθώς φαίνεται είναι κοινό μυστικών των Βραζιλιάνων.

 

Το μυστικό τους είναι το αβοκάντο, το οποίο ανακατεύουν με την μάσκα μαλλιών ή το conditioner που χρησιμοποιούν και αυτή είναι η θεραπεία τους για εκθαμβωτικά λαμπερά μαλλιά. Όπως σημειώνει και η Adriana, ένα ακόμα θετικό του να χρησιμοποιήσεις αβοκάντο είναι το γεγονός ότι είναι άοσμο έτσι δεν έχεις πρόβλημα με την ενοχλητική μυρωδιά στα μαλλιά.