ΜΑΛΛΙΑ

How to: Πώς να πετύχεις το wavy hairlook από το show της Vera Wang

Μπορεί το fashion show της Vera Wang να είχε μία πιο dark και σοβαρή διάθεση, αλλά το hairlook με τις ανάλαφρες μπούκλες έδωσε μία πιο σοφιστικέ πινελιά.

 

Μακριά μαλλιά με ανάλαφρους κυματισμούς που είχαν φυσική κίνηση είναι το hairlook που αυτή τη σεζόν θα συνεχίσει να είναι αυτό που θες για το καθημερινό σου χτένισμα. Η Vera Wang παρουσίασε η δική της εκδοχή, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα από τα έμπειρα επαγγελματικά χέρια της ομάδας του Maroccanoil.

 

Μάθε αποκλειστικά από το ladylike.gr τα βήματα καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι διάσημοι hairstylists στο backstage για να δώσεις μία ανάλαφρη κίνηση στα μαλλιά σου.

– Ξεκινάς σε στεγνά μαλλιά και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου απλώνεις από την ρίζα και σε όλο το μήκος μια μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment. Έτσι θα δημιουργήσεις μια τέλεια βάση για το χτένισμα, θα ενυδατώσεις τα μαλλιά σου, θα ελέγξεις το φριζάρισμα και θα ενισχύσεις την φυσική τους λάμψη. 

 

– Με ένα ισιωτικό μαλλιών (για τέλειο look, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Flat Iron) ξεκινάς από το ύψος του αυχένα με μικρές τούφες να δημιουργείς κυματισμούς σε όλο το κεφάλι. Μόλις τελειώσεις, χτενίζεις τα μαλλιά μόνο με τα δάχτυλά σου.

 

– Με απαλές κινήσεις, απλώνεις μια μικρή ποσότητα από το  Moroccanoil Blow Dry Concentrate στις άκρες των μαλλιών για τον καλύτερο διαχωρισμό των κυμάτων.

– Τέλος, μερικοί ψεκασμοί με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για λάμψη και δυνατό κράτημα.