ΜΑΛΛΙΑ

Δες την Katy Perry με την πιο trendy κοτσίδα της σεζόν

Η Katy Perry είναι γνωστή για το beauty look της και πάντα σου τραβάει την προσοχή με τις επιλογές της. Αυτή τη φορά δεν μπορώ παρά να εκθειάσω την κοτσίδα της.

 

Ντυμένη στα λευκά και με εντυπωσιακά vamp lips, η όμορφη Katy Perry για ακόμα μία φορά σου δίνει έμπνευση για την επόμενή σου εμφάνιση. Αυτό ωστόσο που σίγουρα θα θες να αντιγράψεις είναι η εντυπωσιακή banded κοτσίδα που δείχνει υπέροχη στα μακριά, μαύρα μαλλιά της.

 

Πρόκειται για μία stylish εκδοχή του κλασσικού, χαμηλού ponytail που είδαμε στις πασαρέλες και χωρίς αμφιβολία συγκαταλέγεται στα πιο hot hairstyles της σεζόν. Αυτό που την κάνει ακόμα καλύτερη είναι ότι μπορείς να την κάνεις μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα κοκαλάκια.

 

Η Katy Perry διάλεξε χρυσούς κρίκους τους οποίους πέρασε κατά τόπους στην λεία, ολόισια κοτσίδα της. Εσύ όμως μπορείς να επιλέξεις άλλο χρώμα ή ακόμα και να τα αντικαταστήσεις με λαστιχάκια, αρκεί να δημιουργήσεις μικρά ”hair bubbles” κατά μήκος της κοτσίδας. Φυσικά πρώτα απ’ όλα χρειάζεται ένα καλό χτένισμα και λίγο gel για να κρατήσεις τις φύτρες στη θέση τους. Όσο για τη χωρίστρα, η Katy την έκανε στη μέση -και είναι σίγουρα μία πιο κομψή επιλογή- αλλά εσύ μπορείς να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

Μπες εδώ για να δεις video με τα σωστά βήματα για να κάνεις την κοτσίδα της Katy Perry.

Τι λες; Θα τη δοκιμάσεις;