ΜΑΛΛΙΑ

Low knot: Το χτένισμα που θα σε σώσει από το φριζάρισμα

Η ζέστη και η υγρασία της εποχής κάνουν τα μαλλιά σου να φριζάρουν και εσύ προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα τιθασεύσεις. Δεν χρειάζεται πια! Ένα μόνο πιάσιμο αρκεί για να αποφύγεις την ταλαιπωρία και να βάλεις τα μαλλιά σου στη θέση τους.

Αντί να προσπαθείς με ένα σωρό προϊόντα και να τρως την ώρα σου μπροστά από ένα καθρέφτη, μπορείς να κάνεις έναν απλό κότσο που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν περιποιημένα και κομψά. Επιπλέον, αυτό το πιάσιμο είναι ιδανικό γι’ αυτές τις ζεστές μέρες που διανύουμε και θα σε ανακουφίσει από την αίσθηση που σου αφήνουν τα ιδρωμένα μαλλιά.

Είτε τα μαλλιά σου είναι μακριά, είτε κοντά, ξανθά ή μελαχρινά, σίγουρα μπορείς να κάνεις ένα low knot, ικανό να σε συνοδεύσει στο look της πόλης, του νησιού αλλά και σε πιο επίσημη περίσταση. Τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι αυτά που θα αναδείξουν το low knot σε ένα street casual ή σε glam hairstyle.

How to: Ένα λαστιχάκι αρκεί για να κάνεις το πιάσιμο. Αν θέλεις ωστόσο μπορείς να πάρεις μία τούφα από τα μαλλιά σου και να τη γυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι για να το καλύψεις. Στερέωσε την τούφα με ένα τσιμπιδάκι από την κάτω μεριά και τότε το low knot θα είναι έτοιμο να σε συνοδεύσει παντού.

Παρακάτω θα δεις πολλούς τρόπους που θα σου δώσουν έμπνευση για να κάνεις τον δικό σου χαμηλό κότσο.