ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να καμουφλάρεις τη λευκή ρίζα εύκολα και γρήγορα

Είσαι της τελευταίας στιγμής ας το πάρουμε απόφαση. Πάλι δεν έκλεισες ραντεβού στο κομμωτήριο και τώρα που πήρες δεν έχουν ούτε για καθάρισμα τις άκρες.

Πώς θα βγεις όμως το βράδυ με την κατάλευκη ρίζα; Κακό δεν είναι αλλά αφού δεν σου αρέσουν καθόλου και σε μεγαλώνουν γιατί να το κάνεις αυτό το κακό στον εαυτό σου;

Να μην απειλήσεις τον κομμωτή σου γιατί υπάρχει λύση, είναι πανεύκολη στην εφαρμογή και μπορείς να το κάνεις μόνη σου χωρίς να υποχρεωθείς σε συγγενείς και γείτονες.

Θα την καμουφλάρεις τη λευκή ρίζα χωρίς αξεσουάρ. Η L’Oréal Professionnel καινοτομεί και παρουσιάζει το πρώτο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα.

Το Hair Touch up χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, εύκολο στην χρήση και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο αφαιρείται σε ένα λούσιμο.

 

Μη σε προβληματίσει η απόχρωση. Υπάρχουν τέσσερις και καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα. Την έχω κι αυτή την απάντηση γιατί σε ξέρω πολύ καλά.

Συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.

Τι μάθαμε λοιπόν σήμερα; Πώς η λευκή ρίζα καλύπτεται πανεύκολα και φυσικά ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάω να κλείσω έγκαιρα το ραντεβού μου στο κομμωτήριο!