ΜΑΛΛΙΑ

Μη σκας, κάνε μια πλεξούδα

Αυτό το καλοκαίρι, οι πλεξίδες πρωταγωνιστούν σε κάθε σου εμφάνιση. Άλλες με ρομαντική διάθεση και girlie ύφος, άλλες με bohemian chic τόνο, όλες όμως αναβαθμίζουν το λουκ σου με μια κίνηση. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου αλλά και το λουκ που θέλεις να δημιουργήσεις, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το χτένισμα που σου ταιριάζει.

Η γαλλική πλεξίδα έχει και φέτος την τιμητική της: ξεκινώντας από τα πλαϊνά του κεφαλιού, οι δύο πλεξίδες καταλήγουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια δημιουργούν ένα υπέροχο σινιόν, νεανικό και ταυτόχρονα σοφιστικέ.

Για κάτι πιο πρωινό αλλά παιχνιδιάρικο, κάνε δυο μικρές πλεξίδες στο πλάι ή μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα πιο αναγεννησιακό λουκ με τα μαλλιά, ανάλαφρα κυματιστά να πλέκονται όλα μαζί στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

 

 

Η προσωπική μας αγαπημένη: μοντέρνα, ανάγλυφη πλεξίδα, με μια«σταυρωτή» τεχνική: παίρνοντας μεγάλες τούφες από το πίσω μέρος του κεφαλιού, τις τραβάς μπροστά, κυκλώνοντας το κεφάλι και δημιουργώντας ένα «φωτοστέφανο» εμπνευσμένο από τα τουρμπάνια της δεκαετίας του ’20.

 

Τώρα για περισσότερη έμπνευση, δες τις παρακάτω φωτό:

 

Δεν μένει παρά να εξοπλίσετε το οπλοστάσιο του styling των μαλλιών σας… χωρίς τη χρήση θερμικών εργαλείων.

1. Σπρέι-τζελ Matérialiste, Kérastase Couture Styling, στα κομμωτήρια

 

2. Ενυδατική κρέμα για φυσικό κράτημα Hydrating Styling Cream, Moroccan Oil

 

3. Τζελ για ανάπλαση και κράτημα Fix Move, L’Oréal Professionnel -30%

 

4. Κρέμα κατά του φριζαρίσματος Κρέμα Don’t Blow It (H)Air Styler, Bumble and Bumble, στα Sephora

 

5. Κρέμα styling Eimi Grip Cream, Wella Professionals, στα κομμωτήρια