ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό για ίσια μαλλιά με όγκο

Όσο κι να θες να κάνεις αυτές τις ανάλαφρες μπούκλες που έχουν τόσο ωραία κίνηση και προσδίδουν θηλυκότητα, τα ίσια μαλλιά θα είναι πάντα η πιο safe επιλογή σου και κλασσική αξία στο hair styling.

Για να ισιώσεις όμως μόνη σου τα μαλλιά σου, η χρήση ενός flat iron (σίδερο ισιώματος μαλλιών) είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος. Πιο γρήγορος και πιο εύκολος σίγουρα από το σεσουάρ και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Αυτό που ίσως δεν καταφέρνεις με το flat iron είναι να διατηρήσεις το φυσικό όγκο των μαλλιών. Από σήμερα όμως θα μάθεις τον τρόπο να έχεις υπέροχα ίσια μαλλιά αρκεί να ακολουθήσεις αυτό τον τρόπο.

Θα χρειαστείς τσιμπιδάκια, μία καλή χτένα, ένα flat iron και ένα hairspray.

Βήμα πρώτο

Χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες όταν είναι τελείως στεγνά. Στερέωσε τα με τα τσιμπιδάκια για να μπορείς να συνεχίσεις με το ίσιωμα. Μην ξεχάσεις να τα ψεκάσεις με ένα heat protection spray που θα προστατεύσει την τρίχα και θα κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη.

Βήμα δεύτερο

Εδώ βρίσκεται το μυστικό για να διατηρήσεις το όγκο. Όταν ξεκινάς να ισιώνεις την πρώτη τούφα προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ το σίδερο. Άστο λίγο ανοιχτό έτσι ώστε να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς όμως να χάσουν τον όγκο τους.

Βήμα τρίτο

Για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα, ρίξε λίγο λακ σε στη χτένα σου και πέρνα την κάθε τούφα. Έτσι δεν θα βαρύνεις καθόλου τα μαλλιά σου.

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!