ΜΑΛΛΙΑ

Το wet look επέστρεψε δυναμικά

Με 90s αέρα, το wet look είχε φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έντονη παρουσία τόσο στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας –ανάμεσά τους οι Alexander Wang, Proenza Schouler, Marni και Alexander McQueen- όσο και στις red carpet εμφανίσεις της διεθνούς, αλλά και της εγχώριας showbiz. Τα μαλλιά μας αποκτούν άλλον αέρα.

Τα ”βρεγμένα” μαλλιά ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από μία ακόμα τάση. Είναι μια εύκολη λύση στην οποία μπορείτε να καταφύγετε την ημέρα που τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα ή απλά είναι ”ανυπότακτα”, ένα χτένισμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε casual αλλά και βραδινές περιστάσεις, αναδεικνύοντας πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, εφόσον βέβαια συνδυαστεί με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το δημιουργήσετε και είναι και οι δύο εξίσου εύκολοι ακόμα και για τις λιγότερο έμπειρες:

Για ένα έντονο wet look, εφαρμόστε τζελ στα μαλλιά και χτενίστε τα με φορά προς τα πίσω από τα από τις ρίζες ως τα μήκη με φορά. Για ένα αποτέλεσμα διπλής υφής με βρεγμένη ρίζα και στεγνά μήκη, μην εφαρμόσετε το προϊόν στις άκρες των μαλλιών.

Εναλλακτικά, σε νωπά μαλλιά απλώστε ένα κοντίσιονερ και στη συνέχεια χτενίστε από τη ρίζα ως τις άκρες. Όταν τα μαλλιά πλέον στεγνώσουν θα μοιάζουν βρεγμένα. Όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προϊόν styling, αλλά θα προσφέρετε στα μαλλιά σας μια περιποίηση σε βάθος.

Οι προτάσεις μας

 

Τζελ διαμόρφωσης ΒΒ Gel, Bumble and Bumble

 

Τζελ για δυνατό κράτημα Extreme Splash, Wet Domination by Tecni.Art, L’Oréal Professionnel

 

Μπαλμ διαμόρφωσης Baume Double Je, Kérastase

 

Μαλακτική κρέμα για δύσκολα, βαμμένα μαλλιά Brilliance, Wella

 

Δυναμωτική κρέμα μαλλιών Πυκνά & Δυνατά, Fructis, Garnier