ΜΑΛΛΙΑ

Οι 4 τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο που θα θες να δοκιμάσεις

Σε περίπτωση που είχες ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών σου πριν το καλοκαίρι, ώστε να είναι πιο φωτεινά και να συμβαδίζουν με την εποχή, τότε σίγουρα έχεις κάτι από ανταύγειες ή φλασάκια ή ombre ή ένα painting, βρε αδερφέ.

Τότε, είσαι πολύ τυχερή γιατί οι τάσεις στο haircoloring του φθινοπώρου σου επιτρέπουν με πολύ μικρές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα βάση να δώσεις μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα μαλλιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις σε ποια από τις παρακάτω είσαι πιο κοντά και να επισκεφθείς άμεσα τον κομμωτή σου.

1) Μπεζ ξανθό

Οι ψυχρές πλατινέ αποχρώσεις του καλοκαιριού ξεθωριάζουν με την έλευση του φθινοπώρου.

 

2) Bronde

Το όνομα της τεχνικής προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων brown+blonde, οπότε εξαρχής καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι ενδιάμεσο. Όπως και με το ombre, δεν χρειάζεται συχνά βάψιμο. Σε αντίθεση, όμως, με το ombre, δεν έχει το έντονο αποτέλεσμα στη διαφορά των δύο χρωμάτων.

 

3) Το κόκκινο της τερακότα

Ένα ζεστό και γήινο κόκκινο πάντα τραβά το μάτι. Προτίμησε ένα συνδυασμό χάλκινου και bronze για να φωτίσεις την επιδερμίδα σου.

 

4) Μαύρο κορακί

Για να μην φαίνεται θαμπό και αδιάφορο, χρησιμοποίησε ορό λάμψης όπως επίσης εναλλακτικά μπορείς να βάψεις μερικές λεπτές τούφες γύρω από το πρόσωπο σε πυρόξανθο χρώμα, για περισσότερο “φως”. Εν ολίγοις, κάντο όπως η Kendall.