BEAUTY

7 μοντέλα που βίωσαν την απόλυτη απόρριψη

Είναι πανέμορφες, έχουν τις τέλειες αναλογίες, υπέροχα σώματα και κάθε θηλυκό στον πλανήτη της ζηλεύει. Όμως οι ίδιες κάποτε δεν ένιωθαν το ίδιο καλά με τον εαυτό τους. Σας παρουσιάζουμε 7 μοντέλα που είχαν που βίωσαν την απόλυτη απόρριψη.

Άλλες ένιωθαν άσχημες, άλλες χοντρές άλλες πίστευαν πως δεν έχουν τα προσόντα ενός μοντέλου. Και όλα αυτά γιατί ο κόσμος τις ”έκραζε” και προσπαθούσε να βρει αρνητικά πάνω στην τέλεια ομορφιά. Μπορεί να λύγισαν κάποτε και να έχασαν την αυτοπεποίθηση τους αλλά τώρα ξέρουν τι είναι και τι μπορούν να κάνουν.

Gisele Bundchen

 

”Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χώρο του μόντελινγκ κάποιοι έλεγαν πως είχα μεγάλη μύτη και ότι τα μάτια μου ήταν πολύ μικρά και γι αυτό δεν μπορώ να γίνω εξώφυλλο περιοδικού”, είπε η Gisele στο People.com. ”Όλο αυτό με έκανε να νιώθω ανασφαλείς”.

Tyra Banks

 

Η Tyra είχε γράψει στο facebook της: ”Πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω μοντέλο. Δεν τους άκουσα ποτέ. Αν μπορείς να πιστεύεις στον εαυτό του μπορείς να είσαι και να κάνεις τα πάντα”.

Gigi Hadid

 

Είναι τόσο θεά που δεν μπορείς να πιστέψεις πως έχει ανασφάλειες. Πολλοί της έλεγαν πως έπρεπε να χάσει βάρος στην αρχή της καριέρας της.

Marylin Monroe

 

Το φημισμένο μοντέλο- ηθοποιός που λατρεύουμε όλοι στην αρχή της καριέρας της δεν ένιωθε πολύ ταλαντούχα. Ο κόσμος δεν αντιμετώπιζε με τον καλύτερο τρόπο.

Agnes Hedengard

 

Το πανέμορφο σουηδικό μοντέλο το 2015 είπε πως ο κόσμος νομίζει πως είναι πάρα πολύ χοντρή ενώ ο δείκτης μάζας της είναι 17.5.

Fillipa Hamilton

 

Το μοντέλο απολύθηκε από τον Ralph Lauren, μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας διότι δεν μπορούσε να χωρέσει στα ρούχα τους πια. Η ίδια ένιωθε πολύ στεναχωρημένη.

Winnie Harlow

 

Δέχτηκε πολλά σχόλια για τις άσπρες κηλίδες που έχει στο πρόσωπο της. ”Τα παιδιά με φώναζαν αγελάδα”, είπε η Winnie στο περιοδικό Cosmopolitan.