INSTAGRAM

Πώς να κολλήσεις το σπασμένο νύχι σε 2 λεπτά

Χαζεύεις στο Instagram και βλέπεις αυτά τα fast forward βιντεάκια ομορφιάς που κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα. Ζωγραφίζουν πάνω στα νύχια, μεγαλώνουν τα χείλη και σχηματίζουν τα φρύδια μέσα σε δευτερόλεπτα. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το κάνω πολύ συχνά αυτό το searching στο Instagram γιατί μου αρέσει να τα βλέπω αν και ξέρω ότι δεν είναι ποτέ τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Αυτό το video όμως που δείχνει πως να διορθώσεις ένα σπασμένο νύχι σε προκαλεί να το δοκιμάσεις. Με ένα κομμάτι από το σακουλάκι του τσαγιού και ένα βερνίκι βάσης μπορείς να διορθώσεις το νύχι σου χωρίς φυσικά να το κόψεις, να το λιμάρεις και να το κοντύνεις.

 

How to: Κόβεις ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι από το tea bag και το τοποθετείς στο σημείο που το νύχι σου είναι σπασμένο. Προσέχεις να μην προεξέχει από το νύχι σου και περνάς από πάνω μία στρώση από τη βάση σου. Περιμένεις να στεγνώσει και συνεχίζεις με το χρώμα.

Πες μου ότι δεν θα το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα δεις σπασμένη την άκρη στο νύχι σου – που δεν στο εύχομαι φυσικά!