ΝΥΧΙΑ

Μάθε τα πάντα για το σχήμα που πρέπει να έχουν τα νύχια σου αυτό το καλοκαίρι

Τα νύχια είναι πια προτεραιότητα στην προσωπική σου περιποίηση. Γι' αυτό καλό είναι να είσαι ενημερωμένη για ότι τελευταίο κυκλοφορεί και να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει.

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται η νοσταλγική τάση που έχει πιάσει όσους κινούνται σε τροχιά fashion και beauty trends. Back to ’70s, ’80s, ’90s… Φυσικά αυτό δεν θα άφηνε ανεπηρέαστους τους nail artists, οι οποίοι με την πολύτιμη πάντα βοήθεια των celebrities δίνουν το δικό τους στίγμα και διαμορφώνουν τις τάσεις.

Εσύ τι σχήμα θα δώσεις στα νύχια σου για το καλ0οκαίρι; Δες τα πιο hot nail shaping trends και αποφάσισε ποιο είναι το ιδανικό για εσένα. Λάβε υπόψη σου ότι όποιο σχήμα κι αν επιλέξεις πρέπει να σου ταιριάζει και να μπορούν τα νύχια σου να το υποστηρίξουν. Ξεκινάμε!

Sharp Stilleto Nails

 

Θυμάσαι τη Lana del Rey ή τη Rihanna; Είναι 2 celebrities που αγαπούν τα ”μυτερά” νύχια και σχεδόν πάντα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στο beauty look τους. Αν θες να το δοκιμάσεις τότε μάθε ότι τα stiletto nails είναι ιδανικά για να δώσουν το εφέ των πι μακριών δαχτύλων, αρκεί να δώσεις κάνεις σωστά τη γωνία. Θέλουν προσοχή καθώς είναι λογικό να είναι πιο εύθραυστα.

Bare Ballerina Nails

 

Το τετραγωνισμένο τελείωμα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται πιο κομψά και να είναι πιο ανθεκτικά, αφού είναι πιο δύσκολο να σπάσουν, τουλάχιστον στην άκρη. Με έμπνευση από τα ’90ς τα bare ballerina shape είναι ιδανικό για εσένα που δεν έχεις τα δάχτυλα του πιανίστα! Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτό το σχήμα βοηθάει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο αδύνατα και μακριά. 

Short & Straight Nails

 

Κλασσικό κι αγαπημένο. Αυτό το σχήμα είναι το κατάλληλο για σένα που θες να είσαι άνετη και να μην ανησυχείς για σπασίματα και λιμαρίσματα. Η αλήθεια είναι ότι για να δείξει όμορφο πρέπει να έχεις μεγάλη βάση. Αλλιώς σίγουρα χρειάζεται να τα μακρύνεις λίγο ή να στραφείς σε μία από τις τάσεις παραπάνω.