BEAUTY

Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ

Μεταλλικό χρώμα, ροδαλή επιδερμίδα, creative nail art είναι μερικές από τις βασικές προτάσεις των σχεδιαστών στα φετινά shows. Συνδυάζοντας προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια μέσα από μία παιχνιδιάρικη και πρωτότυπη γκάμα αποχρώσεων, prints και υφών, αναλαμβάνουν να απογειώσουν τόσο την εμφάνιση, όσο και τη διάθεση. Ιδού ποιες ξεχωρίσαμε.

Blush Crush

 

Βασικό για να ”ανθίσει” το πρόσωπο, το ρουζ πρωταγωνιστεί στο φθινοπωρινό backstage μακιγιάζ. Οι make up artists προτιμούν τις κρεμώδεις υφές σε απαλές ιριδίζουσες αποχρώσεις υγιούς λάμψης που προσαρμόζονται στην υγρασία κάθε επιδερμίδας και χαρίζουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Heavy Metals

 

Τα έντονα μεταλλικά χρώματα που ”άνθισαν” στη δεκαετία του ’60, παίρνουν θέση φέτος στα βλέφαρα, έτσι όπως μπορεί κανείς να δει στο μακιγιάζ των οίκων Mara Hoffman, Rodarte, Tadashi Shoji και Temperley London. Ροζ χρυσό, gunmetal γκρι, ασημένιες πούλιες, χρυσό γκλίτερ προκλητικοί συνδυασμοί για ένα βλέμμα που μαγνητίζει τις εντυπώσεις και ολοκληρώνεται με αρκετές στρώσεις μάσκαρα για θεαματικές βλεφαρίδες.

Red 90s

 

Η παλαιότερη τάση μακιγιάζ βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο: τo εμβληματικό κόκκινο κραγιόν. Αυτή τη σεζόν, αποκτά ένα 90s grunge χαρακτήρα και ένα πιο low profile φινίρισμα. Απλώνοντας αρκετές στρώσεις θα προβάλλεις το πλούσιο χρώμα του και θα πετύχεις το ματ εφέ που τόσο μας αρέσει. Η απόχρωση που λατρέψαμε έρχεται από το backstage beauty look του οίκου Philip Lim.

Lip gloss Returns

 

Με την δεκαετία των 90ς να κυριαρχεί στις πασαρέλες, είναι λογικό τα lipgloss -μεγάλη τάση τότε- να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι οίκοι Rag & Bone, Rodarte, Fendi and Roland Mouret συνοδεύουν τις δημιουργίες τους με αισθησιακές αποχρώσεις lipgloss και τραβούν την προσοχή! Εσύ ποια θα πάρεις;

Mood Board

 

Το μανικιούρ αποκτά άλλη διάσταση με τις nail art δημιουργίες των celebrity nail artists στις φετινές πασαρέλες. Άφησε τον εαυτό σου να πειραματιστεί με διαφορετικές αποχρώσεις, τολμηρά μοτίβα,  γραμμικά και ελεύθερα σχέδια και χάρισε άλλο αέρα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Προσωπικό μας αγαπημένο, το γκρι βερνίκι με μια λεπτή navy blue γραμμή στο σόου των Prabal Gurung. 

Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις

 

Κραγιόν Color Sensational Creamy Matte (No 690), Maybelline New York

 

Κραγιόν Charlotte, Giambattista Valli & MAC

 

Ρουζ Diorblush Cheek Stick (NO 765 Cosmopolite Rosewood), Dior

 

Lipgloss Pure Color Envy +Lip Volumizer, Estee Lauder

 

Σκιά ματιών Illusion d’ Ombre Velvet (Melody), Chanel

 

Lipgloss Ecstasy Lacquer  (No 505), Giorgio Armani Beauty