ΠΡΟΣΩΠΟ

5 τρόποι για να λάμψεις την άνοιξη (με λίγο glitter)

Όταν θέλω να βγω, αλλά δεν έχω και πολλή όρεξη, η διάθεσή μου φτιάχνει με δύο τρόπους: με το να βάζω κρέμες σώματος με τέλεια αρώματα, και με το να βάζω λίγο glitter στο μακιγιάζ μου.

Επειδή όμως η λάμψη στα χείλη δεν είναι το φόρτε μου, αλλά κι επειδή η μόδα του 2016 προστάζει αναπάντεχο shimmer στα μάτια, βρήκαμε 5 ιδέες που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις (και να κυκλοφορήσεις) βάζοντας glitter στο μακιγιάζ που έχεις ήδη κάνει.

1. “Δάκρυα” λάμψης στις κάτω βλεφαρίδες

 

Φρόντισε μόνο να κρατήσεις το πάνω βλέφαρο σε ουδέτερους τόνους, ώστε όλο το πάρτι να γίνει στην κάτω περιοχή. Για την αφαίρεση, αντί να τρίβεις αυτή την ευαίσθητη περιοχή με ντεμακιγιάζ, δοκίμασε σελοτέιπ.

2. Σήκωσε τα φρύδια σου με λίγο glitter

 

H Gigi το έκανε στο fashion show του Giambattista Valli σε ασημί χρώμα. Γιατί όχι κι εσύ;

3. Κάνε ξεκάθαρες γραμμές και κοψίματα, όταν χρησιμοποιείς έντονα χρώματα

 

Οι έντονες glittery σκιές είναι τέλειες, αρκεί να μην τις χρησιμοποιείς με την λογική που κάνεις την τεχνική για τα smokey eyes και τις ανακατεύεις. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο πού τελειώνει το χρώμα και διόρθωσε τις ατέλειες με μια μπατονέτα.

4. Διακόσμησε την εξωτερική γωνία του ματιού με glitter

 

Υιοθέτησε κι εσύ το trend του no-makeup, βάζοντας glitter στις εξωτερικές γωνίες του ματιού (ίσως πέσει και στα ζυγωματικά, αλλά δε μας νοιάζει καθόλου). Μην βάψεις το υπόλοιπο βλέφαρο για πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα.

5. Λίγη ροκ λάμψη στα smokey eyes

 

Στο κλασικό smokey δοκίμασε να προσθέσεις λίγη λάμψη με glitter στο χρώμα της σκιάς που χρησιμοποίησες. Διακριτικό, αλλά και τολμηρό.