ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτά είναι τα όπλα σου ενάντια στη γήρανση του δέρματος

Τα σημάδια του χρόνου απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες αφού χάνουν την αυτοπεποίθηση τους κάθε φορά που οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και η απώλεια ελαστικότητας κάνουν την εμφάνιση τους. Το δέρμα μας έχει ανάγκη τη σχολαστική φροντίδα για να παραμένει φρέσκο, σφριγηλό και λαμπερό.

Σύμμαχος σου σε αυτή την προσπάθεια, η ειδικός στην περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας L’Oréal Paris που με την τεράστια εμπειρία των ερευνητών της και την επιστημονική τεχνολογία αιχμής βάζει ”φρένο” στην γήρανση με δυο ειδικά σχεδιασμένες σειρές που προσεγγίζουν ολιστικά και αποτελεσματικά τις ανάγκες αναδόμησης, επανόρθωσης και σύσφιξης κάθε γυναίκας.

Η Revitalift LaserX3 ανταγωνίζεται τα laser νέας γενιάς αφού παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεση της: μείωση των ρυτίδων, αναδόμηση της επιδερμίδας, αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και ομοιόμορφη υγιής όψη.

Τη σειρά Revitalift LaserX3 εκπροσωπεί η ηθοποιός Andie McDowell στην οποία και θα βρεις τον ορό αντιγήρανσης (έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε συστατικά συγκριτικά με τα άλλα προϊόντα), την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας και την κρέμα ματιών.

 

Θα εθιστείς στις μεταξένιες υφές τους που απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας και επιτρέπουν άμεση εφαρμογή μακιγιάζ κάθε πρωί.

Τα καθημερινά βήματα ενάντια στο χρόνο

Εφάρμοσε πρώτα τον ορό σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ πριν την κρέμα, με τονωτικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και πάνω προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε με την εφαρμογή της κρέμας ματιών από μέσα προς τα έξω δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία με  ρυτίδες (πόδι της χήνας). Η δεύτερη καλλυντική σειρά ακούει στο όνομα Revitalift Filler και αντιμετωπίζει την απώλεια ελαστικότητας και όγκου της επιδερμίδας που προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια.

Αντλώντας έμπνευση από τις δερματολογικές ενέσεις, τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς συμπυκνώνουν την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα με στόχο την εντατική δράση γεμίσματος των ρυτίδων και την επαναφορά του όγκου στα ζυγωματικά, στις παρειές και κάτω από τα μάτια.

Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, την ηθοποιό Naomi Watts, η σειρά Revitalift Filler περιλαμβάνει δυο προϊόντα: τον ορό αναπλήρωσης (δεκαπλάσια περιεκτικότητα σε σχέση με τους κλασικούς ορούς της L’Oréal) και την αντιγηραντική κρέμα ημέρας.

Για τέτοιο αποτέλεσμα μιλάμε. Γρήγορα να βάλω την κρέμα μου

Μετά τον καθαρισμό, ξεκινάς με τον ορό (η πρακτική του συσκευασία μοιάζει με ένεση και επιτρέπει εύκολη εφαρμογή όπου κι αν είσαι), εφαρμόζεις είτε μεμονωμένα πάνω στις ρυτίδες που σε απασχολούν είτε σε όλο το πρόσωπο και το περίγραμμα (αν αντιμετωπίζεις και απώλεια όγκου) και συνδυάζεις με την κρέμα ημέρας (μπορείς να τη βάζεις και το βράδυ).

Θα εντυπωσιαστείς με την δροσερή και άμεσα απορροφήσιμη υφή τους που απλώνεται ομοιόμορφα προσφέροντας ουσιαστικό αποτέλεσμα από τις πρώτες 4 ώρες μετά την 1η χρήση. Αν τηρήσεις όμως ευλαβικά την ρουτίνα, πρωί και βράδυ, για τέσσερις εβδομάδες, θα δεις να τονώνεται η δομή του προσώπου σου και να αποκτά τη νεανική της λάμψη.