BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα tips στο μακιγιάζ για σένα που φοράς γυαλιά οράσεως

Τα γυαλιά οράσεως εκτός από το ότι βελτιώνουν την όρασή σου, σε πολλές περιπτώσεις σου προσδίδουν και περισσότερο sexiness. Παρόλ' αυτά, τραβούν την προσοχή των άλλων απευθείας στο βλέμμα σου, γι' αυτό πρέπει να προσέχεις διπλά με το μακιγιάζ σου.

Κι επειδή πολύ λογικό είναι να αναρωτιέσαι ποιο είναι εκείνο το μακιγιάζ που ταιριάζει γάντι σ’ εσένα που φοράς γυαλιά, τα DOs και τα DONTs βρε αδερφέ, σου παρουσιάζομαι τα σημαντικότερα tips που πρέπει να γνωρίζεις.

1) Χοντρές γραμμές

Όσο πιο χοντρά είναι τα γυαλιά σου, τόσο πιο χοντρές πρέπει να είναι και οι γραμμές στο μακιγιάζ των ματιών σου, ώστε να μην τραβούν την προσοχή τα γυαλιά αλλά τα μάτια. Σκούρες αποχρώσεις για το άνω βλέφαρο, ανοιχτές ή nude για το κάτω, ώστε να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται όσο πιο μεγάλα και “ανοιχτά” γίνεται.

2) Μην χρησιμοποιείς ψεύτικες ή extensions των βλεφαρίδων

Μην επιλέγεις εναλλακτικές που κάνουν τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται αφύσικα μεγάλες. Αντ’ αυτού, προτίμησε mascara που θα σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όγκο και μήκος αλλά με πιο φυσικό τρόπο.

3) Χρησιμοποίησε concealer στο κάτω μέρος του ματιού

Αυταπατάσαι αν νομίζεις ότι τα γυαλιά καλύπτουν τυχόν μαύρους κύκλους, το αντίθετο μάλιστα. Το concealer σε αυτή την περίπτωση είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.

4) Μην βάζεις υπερβολική ποσότητα foundation

Μετά από ώρα, θα δεις το σημάδι των γυαλιών στο δέρμα σου. Ιδανικά, τελείωσε τη βάση με λίγη πούδρα, καθώς θα αποτρέψει τα γυαλιά από το να κολλούν στο δέρμα εξαιτίας του ιδρώτα.

5) Μην παραμελείς τα φρύδια σου

Είπαμε, η προσοχή με τα γυαλιά δίνεται στο βλέμμα οπότε χρειάζονται και τα φρύδια προσοχή. Χρησιμοποίησε mascara φρυδιών, στην απόχρωση που ταιριάζει και δώσε το ιδανικό σχήμα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών σου.

6) Να θυμάσαι ότι τα έντονα χείλη είναι πάντα μια καλή ιδέα

Εφόσον, βέβαια, τηρείται μια ισορροπία και δεν υπάρχει πολλή “βαβούρα” και στα μάτια και στα χείλη.