DIY

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το μυστικό της κατά της ακμής

Η μικρή και όμορφη Jenner, της γνωστής οικογένειας Kardashian έχει παραδεχθεί για την ακμή που αντιμετώπισε στην εφηβεία της. Η Kendall Jenner αν και πολυάσχολη έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο.

Αυτό το αποτέλεσμα όμως είναι απόρροια προσπάθειας που έκανε η ίδια στην εφηβεία της για να διώξει μία και καλή τα ενοχλητικά σπυράκια που μαυρίζουν την περίοδο της εφηβείας. Η Kendall δημοσίευσε στο προσωπικό της site της φυσική συνταγή που τη βοήθησε να απαλλαγεί από την ακμή.

Δεν υπάρχει κανένα φοβερό μυστικό, ούτε μία πανάκριβη θεραπεία, όπως ισχυρίζεται, αλλά ο συνδυασμός του λεμονιού, της μαγειρικής σόδας και του μελιού.

Ο συνδυασμός του λεμονιού με τη σόδα έχει την ιδιότητα να ξεραίνει τα σπυράκια, ενώ το μέλι απαλύνει τις κοκκινίλες. Αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ αυτή τη φυσική θεραπεία, δες τις αναλογίες:1/2 κουταλάκι χυμός λεμονιού, 1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα και 1 κουταλάκι μέλι. Αφού τα ανακατέψεις καλά, τοποθετείς το μείγμα στα επίμαχα σημεία και το αφήνεις να δράσει για 10′. Έπειτα ξεπλένεις το πρόσωπό σου με άφθονο νερό.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία συνταγή που ενδεχομένως θα μπορούσε να σου πει και η γιαγιά σου και λόγω της απόλυτα φυσικής της σύστασης μόνο κακό δεν μπορεί να σου κάνει. Επομένως, ίσως αξίζει μία δοκιμή – είτε είναι όντως το μυστικό κατά της ακμής της Kendall, είτε όχι!

*Αν το δοκιμάσεις καλύτερα να το κάνεις το βράδυ. Ο ήλιος που τυχόν θα δει το πρόσωπό σου το πρωί δεν είναι σύμμαχος για την επιδερμίδα σου και ίσως σε ερεθίσει.