KEIRA KNIGHTLEY

Πρέπει να δεις την Keira Knightley χωρίς μακιγιάζ

Μπορεί η Keira Knightley να απασχολεί περισσότερο με τις ταινίες της και γενικότερα την επαγγελματική της ζωή παρά με τις στιλιστικές επιλογές της, δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε στην πρόσφατη, βραδινή εμφάνισή της στο Λονδίνο.

Η 31χρονη ηθοποιός και μητέρα φαίνεται ότι είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κυκλοφορήσει άνετα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνο αμακιγιάριστη και φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα. Η Keira Knightley εμφανίστηκε με ένα sophisticated στυλ με τα μαλλιά της να είναι ελεύθερα και το πρόσωπό της να έχει μία φυσική λάμψη χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ίχνος από μακιγιάζ.

 

Προφανέστατα, όπως μπορείς να δεις και μόνη σου από τις φωτογραφίες, η Keira Knightley είναι εξίσου όμορφη και χωρίς μακιγιάζ ή ένα στιλιζαρισμένο hairstyle. Σίγουρα η δουλειά της, συχνά απαιτεί να είναι περιποιημένη αλλά η ίδια το επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Στις προσωπικές καθημερινές της στιγμές, η όμορφη ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει το πρόσωπό της και όπως μπορείς να δεις καλά κάνει. Ο σωστός άνθρωπος για να δώσει ένα κίνητρο και μία ακόμα δικαιολογία για όσες θέλουν να αφήσουν στην άκρη το foundation για λίγο και να νιώσουν άνετα με τη φυσική ομορφιά τους.

Καλό το μακιγιάζ αλλά όταν βλέπεις την Keira Knightley χωρίς αυτό και είναι εξίσου όμορφη και λαμπερή έχεις ένα λόγο παραπάνω να ξεκουράζεις που και που την επιδερμίδα σου.

Θυμήσου όμως, ότι ακόμα και η Keira, μπορεί να μη φοράει μακιγιάζ αλλά σίγουρα δεν αμελεί ποτέ την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Καθαρισμός κι ενυδάτωση για να μπορείτε να βγαίνετε έξω χωρίς μακιγιάζ.