FOUNDATION

5 foundations για μακιγιάζ με διάρκεια

Ένας βασικός παράγοντας στο μακιγιάζ, τουλάχιστον για αυτό που κάνεις εσύ κάθε μέρα στο γραφείο σου, είναι η διάρκεια. Κι αυτό που την επηρεάζει είναι η βάση. Και γι' αυτό χρειάζεσαι τα σωστά προϊόντα, που πρέπει να επιλέξεις πάντα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Παίρνοντας ως δεδομένη τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας το επόμενο βήμα που πρέπει να σε απασχολεί είναι να βρεις ένα foundation μεγάλης διάρκειας (long-wear ή long-lasting όπως αναγράφεται στις συσκευασίες) που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου.

Προσοχή! Μην συγχέεις τη διάρκεια με την κάλυψη. Δεν χρειάζεται να απλώσεις ένα ακόμα στρώμα για να έχεις διάρκεια. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι φυσικό, απλά να βρεις το foundation που σου ταιριάζει. Ίσως είναι ένα από τα παρακάτω:

CHANEL LE TEINT ULTRA TENUE Ultrawear Flawless Foundation

 

Σου προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα και προσδίδει λάμψη που διαρκεί στο πρόσωπό σου.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Liquid Makeup

 

Με διάρκεια εώς και 15 ώρες, αυτό το foundation είναι ότι χρειάζεσαι για την καθημερινότητά σου. Ήπια κάλυψη και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην εφαρμογή.

Giorgio Armani Lasting Silk UV Foundation SPF 20

 

Διάρκεια με μεταξένια αίσθηση αλλά και μέτρια αντηλιακή προστασία για σένα που κινήσαι στην πόλη.

MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15

 

Είναι εύκολο στην εφαρμογή με καλή κάλυψη και ένα ωραίο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

Lancôme Teint Idole Ultra 24H Wear & Comfort Retouch Free Divine Perfection Makeup SPF 15

 

Το πρώτο foundation του brand με μεγάλη διάρκεια και άψογη εφαρμογή που προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο αλλά ταυτόχρονα την ενυδατώνει.