LIPSTICK

Οι πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, η ενημέρωση για τις νέες τάσεις είναι αναπόφευκτη. Όπως στη μόδα έτσι και στην ομορφιά, το στίγμα δίνουν τα διάσημα catwalks, με τους experts να δημιουργούν νέες τάσεις ή απλά να ανανεώνουν ήδη υπάρχουσες.

Στο μακιγιάζ λοιπόν, οι τάσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι makeup artists αφέθηκαν και χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους χωρίς να θέσουν όρια. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, οι τάσεις για το φθινόπωρο 2016 καλύπτουν σχεδόν κάθε γούστο και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, είτε θες κάτι γήινο, είτε προτιμάς πιο extreme επιλογές.

Stain red

Prada

Το κόκκινο στα χείλη παραμένει απλά αλλάζει διαστάσεις. Φέτος οι πασαρέλες παρουσίασαν μία διαφορετική εκδοχή που περισσότερο έχει να κάνει με την εφαρμογή του lipstick κι όχι τόσο με τις αποχρώσεις.

Peachy effect

Nina Ricci

Έτσι μεταφράζεται το φετινό natural makeup look. Οι ροδακινί αποχρώσεις στα ζυγωματικά αλλά και στα βλέφαρα χαρίζουν μία όψη φρεσκάδας και νεανικής λάμψης που πιθανότατα θα θες κι εσύ να έχεις.

Glow on

Ralph Lauren

Το φυσικά λαμπερό πρόσωπο είναι κι αυτή τη σεζόν ένα από τα must trends. Η επιδερμίδα που εκπέμπει υγεία στα φυσικά χρώματα είναι ακαταμάχητη και στην πασαρέλα αλλά και στην πραγματική ζωή.

Modern Gothic

Dior

H πιο dark κι ανατρεπτική πλευρά στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου έχει gothic επιρροές αλλά απαλλαγμένες από τον extravagant χαρακτήρα της τάσης. Αυτή τη φορά η gothic τάση έχει μία πιο μοντέρνα προσέγγιση που καταλήγει σε μία πιο φορέσιμη εκδοχή.

Black Out

Moschino

Το μαύρο μολύβι επανήλθε τον περσινό χειμώνα και φέτος καθώς φαίνεται θα απογειωθεί. Είτε σαν eyeliner, είτε στο εσωτερικό του κάτω μέρους του ματιού ή ακόμα κι σαν σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, το μαύρο κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Glitter splash

Giambattista Valli

Το glitter είναι εδώ και θα μείνει. Ξεφεύγει από α κλασσικά pigments και πλέον δεν περιορίζεται μόνο στα μάτια. Το glitter εξαπλώνεται και βρίσκει κι άλλες χρήσεις που σε προκαλούν να παίξεις.

Art Color Show

Mugler

Έχει και η ομορφιά την καλλιτεχνική της πτυχή και οι makeup artists δεν καταπιέζουν την πτυχή αυτή του εαυτού τους. Δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν έντονο χρώμα και ως καμβά προτιμούν τα μάτια.