FOUNDATION

Το πιο γρήγορο πρωινό μακιγιάζ για τις βιαστικές

Αν ανήκεις κι εσύ στη κατηγορία αυτών των κοριτσιών που μισούν το πρωινό ξύπνημα τότε σίγουρα θα έχεις σκεφτεί διάφορους τρόπους για να γλιτώνεις χρόνο στην πρωινή σου προετοιμασία. Ξεκινάς με το να βρεις τα ρούχα σου από το προηγούμενο βράδυ -κίνηση ματ αφού πραγματικά είναι σωτήριο- αλλά τι γίνεται με το χρονοβόρο μακιγιάζ; Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το προετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ, αρκεί να βρεις τα ιδανικά προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια μέσα σε 5'.

Αφού έχεις τελειώσει με την καθημερινή πρωινή ρουτίνα (βούρτσισμα δοντιών και πλύσιμο προσώπου)  τότε ξεκίνα τοποθετώντας το foundation ή το tinted moisturizer. Με καθαρά χέρια, βάλε ελάχιστη ποσότητα στο μέτωπο, στα ζυγωματικά, τη μύτη και το πηγούνι. Ξεκίνα με απαλές και κυκλικές κινήσεις να το απλώνεις σε όλο το πρόσωπο. Σταμάτα όταν απορροφηθεί το προϊόν. Επέμεινε στα σημεία που θέλουν περισσότερο κάλυψη με λίγη παραπάνω ποσότητα.

Στη συνέχεια, πέρασε μία γερή δόση μάσκαρα και χρησιμοποίησε ένα ζωηρό και φωτεινό χρώμα για τα χείλη. Είσαι έτοιμη να βγεις στους δρόμους και να ξεκινήσεις τη μέρα σου όμορφη και κυρίως όχι αργοπορημένη!

Μερικά προτεινόμενα προϊόντα που θα σου φανούν χρήσιμα είναι:

La Roche Posay Toleriane Teint Fluide SPF25

KORRES Black Volcanic Minerals Mascara 3D Volume

The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick