MAKEUP

Τα λάθη που κάνεις όταν βάζεις mascara

Το mascara συναγωνίζεται με το lipstick για το πιο είναι το Νο1 προιόν μακιγιάζ που λατρεύουν οι γυναίκες κι όχι άδικα.

Με μερικές στρώσεις mascara μπορείς να μεταμορφώσεις και να αναδείξεις το βλέμμα σου. ΤΙ γίνεται όμως κι ενώ είσαι σίγουρη ότι έχεις επενδύσει στο καλύτερο mascara το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο;

Θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα χρόνια κι εγώ, αφού κάθε φορά κάτι μου έλειπε από αυτό που έβλεπα. Μέχρι που κατέληξα ότι το λάθος βρίσκεται κατά μεγάλο ποσοστό στην εφαρμογή. Ίσως σου φαίνεται κι εσένα απλή η χρήση μίας mascara αλλά δεν είναι τόσο. Θέλει κι αυτή τον τρόπο της!

Λάθος #1

Ξεκινάς πάντα με τις πάνω βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να λερώνεσαι συχνά όταν πας να βάλεις mascara στις κάτω. Είναι λογικό να μουντζουρώνεσαι, γι’ αυτό ξεκίνα ανάποδα την επόμενη φορά. Μία συνήθεια είναι!

Λάθος #2

Βάζεις και βγάζεις το βουρτσάκι στο μπουκαλάκι πολλές φορές πριν την εφαρμογή θεωρώντας ότι έτσι παίρνεις περισσότερη ποσότητα. Με αυτή την κίνηση το μόνο που καταφέρνειw είναι να χαλάς το προϊόν, ο αέρας που μπαίνει μέσα το ξεραίνει με αποτέλεσμα να χαλάει γρηγορότερα.

Λάθος #3

Συχνά μπορεί να χρησιμοποιείς παλιό mascara κι έτσι αντί να αναδεικνύεις το βλέμμα σου το χαλάς. Αν το mascara το έχεις πολύ καιρό τότε πιθανότατα να κάνει κόμπους πάνω στις βλεφαρίδες σου κι αυτό είναι το μόνο που δεν θες.

Λάθος #4

Δεν χρησιμοποιείς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Μην το φοβάσαι! Αν το χρησιμοποιείς σωστά είναι θαυματουργό και θα το λατρέψεις. Χρησιμοποίησέ το πριν βάλεις mascara για να δώσεις μία ωραία καμπύλη στις βλεφαρίδες για να αποφύγεις το σπάσιμό τους.

Λάθος #5

Δεν επαναλαμβάνεις με το mascara. Μία δική μου συμβουλή είναι να βάζεις και να ξαναβάζεις mascara για πιο έντονο αποτέλεσμα. Δοκίμασε να βάλεις μία φορά αφού βάψεις τα μάτια σου και κάνε ένα ακόμα πέρασμα αφού τελειώσεις με όλο το μακιγιάζ και η πρώτη στρώση θα έχει τελειώσει.

Tip for better use: Είναι πολύ πιθανό οι βλεφαρίδες σου να χρειάζονται περισσότερες από μία mascara. Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις combos με 2 διαφορετικά mascara που θα καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες.

Grandiôse- Colored and Smudge Proof Mascara

Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara

Benefit Cosmetics Roller Lash Curling & Lifting Mascara

Maybelline Volum’ Express The Falsies Push Up Drama Mascara

MAC False Lashes Mascara