ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Πόσους οργασμούς χρειάζεσαι για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα;

Σίγουρα έχεις προσέξει πόσο λάμπει το πρόσωπό σου μετά το σεξ. Είναι κάτι σαν φυσικό highlighter που εμφανίζεται σε τέτοιο βαθμό μόνο μετά τον οργασμό - είτε τον έχεις προκαλέσει μόνη σου, είτε είχες κάποιον παρτενέρ.

Το σεξ είναι καλό για πολλά πράγματα, αλλά όταν μιλάμε για την επιδερμίδα σου, είναι ακόμα πιο ωφέλιμο. Πώς; Μεγιστοποιεί τη ροή του αίματος και αυτό σου χαρίζει μια πιο νεανική εμφάνιση. Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται κι έτσι το οξυγόνο κατακλύζει όλο σου τον οργανισμό, το οποίο σημαίνει ότι αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου.

Δεδομένου λοιπόν ότι οι οργασμοί βοηθούν στην ανακούφιση από το στρες, μπορούν να σε βοηθήσουν και στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος. Λιγότερη φλεγμονή σημαίνει λιγότερη ακμή και πρήξιμο, αλλά και λιγότερες ρυτίδες. Τρία σε ένα δηλαδή!

Τα θετικά αποτελέσματα των οργασμών είναι απ’ ό,τι φαίνεται σωρευτικά. Αυτό σημαίνει πως όσοι κάνουν συχνά σεξ, δείχνουν όντως νεότεροι, λάμπουν και το δέρμα τους είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αν αυνανίζεσαι ή κάνεις συχνά σεξ δηλαδή, αυτό κάνει μπαμ όταν κάποιος προσέξει πόσο όμορφη είσαι και δείχνεις.

Έτσι λοιπόν αν κάνεις κάθε μέρα σεξ (ή έρχεσαι και μόνη σου σε οργασμό, δεν μας ενοχλεί αυτό), τότε θα αρχίσεις να βλέπεις εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα σου μετά την τρίτη εβδομάδα. Το δέρμα σου θα ακτινοβολεί, τα σπυράκια θα μικρύνουν και θα εξαφανιστούν και δε θα χρειάζεσαι καν make up.

Bάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα να αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Άλλωστε, δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις με το να περάσεις έναν μήνα έχοντας τριάντα οργασμούς.