ΠΡΟΣΩΠΟ

Περιποιήσου το πρόσωπό σου με τα σωστά έλαια

Παραδόσου στην εμπλουτισμένη με έλαια σειρά περιποίησης προσώπου Oils of Life της The Body Shop και απόκτησε την.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν την αδυναμία μου στα εμπλουτισμένα με έλαια προϊόντα περιποίησης– κοινώς ξηρά λάδια που είναι απίστευτα θρεπτικά, εξαιρετικά ελαφριά και απορροφώνται εύκολα. Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν όταν πρωτολανσαρίστηκαν τα ξηρά λάδια σώματος, ακολούθησαν τα ξηρά λάδια μαλλιών και τελευταία τα facial oils.

Η τελευταία μου ανακάλυψη ακούει στο όνομα Oils of Life με την υπογραφή της The Body Shop –γνωστή για την έμπνευση της από τα παραδοσιακά τελετουργικά ομορφιάς και την προμήθεια συστατικών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια σειρά περιποίησης προσώπου βασισμένη στα έλαια σπόρων που δίνει ζωή στην επιδερμίδα μας προσφέροντας λάμψη και θρέψη ενώ ταυτόχρονα μειώνει ορατά τις ατέλειες (φαντάσου τι έπαθα μόλις δοκίμασα τα προϊόντα).

Πιο συγκεκριμένα, τρία είναι τα έλαια που χαρίζουν τη δύναμη τους στη σειρά Oils of Life: το γνωστό για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά στοιχεία έλαιο σπόρων μαύρου κύμινου από την κοιλάδα του Νείλου στην Αίγυπτο, το φυσικά πλούσιο σε θρεπτικά ελαϊκά οξέα έλαιο σπόρων καμέλιας από τα αειθαλή δέντρα της Κίνας και το πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6 έλαιο σπόρων κυνορόδου από τους πρόποδες των Άνδεων στη Χιλή.

 

 

 

Εννοείται πως αφού διάβασα τα πάντα γύρω από τη δημιουργία της σειράς δοκίμασα και τα προϊόντα: η τονωτική λοσιόν Intensely Revitalising Essence Lotion προετοιμάζει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα για την ενυδατική/αντιγηραντική σου κρέμα, το καθημερινής χρήσης έλαιο Intensely Revitalising Facial Oil χρειάζεται καλό μασάζ (απόλυτη εμμονή!), η  Intensely Revitalising Gel Cream είναι ιδανική για το καλοκαίρι χάρη στην ανάλαφρη υφή της που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, την πλούσια θρεπτική κρέμα Intensely Revitalising Cream και τέλος την κρέμα νύχτας Intensely Revitalising Sleeping Cream που αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ κοιμάσαι.

 

 

Δεν υπάρχουν λόγια βέβαια να σου περιγράψω το must-have αξεσουάρ μασάζ της σειράς, το Twin-Ball Revitalising Facial Massager το οποίο συνδυασμένο με το Dance Facial Workout που έχει δημιουγήσει η Vanda Sarrador, Facialist & Body Care Expert για τη The Body Shop αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να γυμνάσεις πλήρως το πρόσωπο σου και να δεις τα οφέλη της σειράς Oils of Life!

 

Έχε κατά νου πως με την αγορά προϊόντων περιποίησης της σειράς βοηθάς τη The Body Shop να φυτέψουν 1 εκατομμύριο σπόρους στο Cerro Blanco, στο Εκουαδόρ για την προστασία της τοπικής βιοποικιλότητας.

Δες εδώ περισσότερα