ΚΟΥΙΖ

Ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τις αληθινές;

Ποιος δεν υποτάσσεται στη γοητεία του σέξι, σαγηνευτικού γυναικείου βλέμματος που τραβά την προσοχή; Πόσο μάλλον όταν αναδεικνύει τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια ενός υπέροχου προσώπου. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς με τη βοήθεια της νέας μάσκαρα The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York.

Και μάλιστα για να πείσουμε και εσένα κάποιες από εμάς φωτογραφήθηκαν φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες και κάποιες άλλες βάψαμε τις βλεφαρίδες μας με τη The Falsies Push Up Drama.

 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Δεν συμφωνείς;

Βάλε στην άκρη τις ψεύτικες βλεφαρίδες και πειραματίσου με το βουρτσάκι της νέας μάσκαρα της Maybelline New York αναβαθμίζοντας το μακιγιάζ σου. Εκτός από τη παιχνιδιάρικη συσκευασία της που θα λατρέψεις, η Push Up Drama αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες μια-μια χαρίζοντας το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων χάρη στο push up βουρτσάκι του που τις ανορθώνει από τη ρίζα τους σε γωνία 45 μοιρών, ενώ οι ακίδες σε σχήμα U επιτρέπουν να παραμένει η ιδανική ποσότητα στο βουρτσάκι προσφέροντας άμεσο και γρήγορο όγκο στο λεπτό. Σε λίγα δευτερόλεπτα, τα μάτια δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα φωτεινότερο.

Tip: Ξεκίνησε από τη ρίζα και εφάρμοσε με φορά προς τα πάνω για να «σηκώσεις» και να διαχωρίσεις τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποίησε την άκρη από το βουρτσάκι για να φτάσεις τις βλεφαρίδες στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού και στριφογύρισε το για πιο άμεσο αποτέλεσμα.

To make up επιμελήθηκε η make up artist της Maybelline New York , Μάγδα Αναστασοπούλου.

Φωτογραφίες: Gertrude Gary Milk