SHOPPING

Τα 9+1 καλλυντικά που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ διακοπών σου

Βρήκες τα ρούχα, τα παπούτσια και όλα τα μαγιό που θα πάρεις μαζί σου στις φετινές διακοπές. Μία μεγάλη βαλίτσα με ροδάκια σου λείπει μόνο και όλα είναι έτοιμα για να κλείσει μέσα της όλο το καλοκαιρινό στιλ της γκαρνταρόμπας σου για τις διακοπές.

Πέρα από τα ρούχα όμως και τα μαλλιά, σε μία καλοκαιρινή εμφάνιση, το μακιγιάζ παίζει κυρίαρχο ρόλο και μπορεί να απογειώσει την μοναδικότητα του στιλ και της προσωπικότητας σου. Το μακιγιάζ είναι και θα συνεχίσει να είναι τρόπος έκφρασης για κάθε γυναίκα. Όσο ανάλαφρη και αν θες να παραμείνεις το καλοκαίρι και όσο και αν την βγάλεις στην παραλία, το μακιγιάζ είναι μία συνήθεια που δύσκολα θα την αποχωριστείς.

Παρακάτω ακολουθούν 10 απαραίτητα προϊόντα σε έκπτωση για ένα λαμπρό αποτέλεσμα μακιγιάζ.

 

Clinique Blushing Blush Powder Blush 23,10 €  33,00 €

Το Blushing Blush είναι ένα μοντέρνο ρουζ σε μορφή σκόνης που εγκειάται εκπληκτικά αποτελέσματα. Σου χαρίζει πλούσιο, φυσικό χρώμα που διαρκεί για ώρες ενώ παράλληλα τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει φροντίζουν και προστατεύουν την επιδερμίδα.

 

Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 24,85 €  35,50 €

Οι βλεφααρίδες μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται και να μεγεθύνονται στο μέγιστο. Εξαιρετικά πλούσιος όγκος που δημιουργεί την εντύπωση επιπλέον βλεφαρίδων. Τα μάτια φωτίζονται, μεγαλώνουν και είναι πιο αισθησιακά.

 

Estee Lauder New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit 31,50 €  45,00 €

Παλέτα για τα μάτια που σας δίνει ότι χρειάζεσαι για να προσθέσεις βάθος και διάσταση

 

Estee Lauder Double Wear Brush-On Glow BB Highligther 22,75 €  32,50 €

Ελαφράς σύνθεσης αλλά μακράς διαρκείας BB Highlighter/Concealer που φωτίζει, τελειοποιεί και διορθώνει τις περιοχές με σκιές και ατέλειες ενώ “σβήνει” τα σημάδια της κούρασης, τα σπυράκια, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder 40,80 €  51,00 €

Ένα πραγματικό μωσαϊκό χρωμάτων αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό των πέντε αποχρώσεων που θερμαίνονται διακριτικά από μια μίξη χρυσών σωματιδίων για ένα ελαφρύ μαύρισμα. Εξασφαλίζει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, για ξανθιές και μελαχρινές. Η επιδερμίδα είναι ηλιόλουστη, διακριτικά ιριδίζουσα, καθαρή και πολύ φωτεινή.

 

Clarins Rouge Eclat 18,51 €  26,45 €

Το πρώτο αντιγηραντικό κραγιόν από την Clarins. Έντονο χρώμα που διαρκεί και το σύμπλεγμα Nutri-Youth και προστατεύει τα χείλη από την αφυδάτωση ενισχύοντας το κολλαγόνο. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από την ακτινοβολία και τα φυτικά κεριά παρέχουν άμεση ανακούφιση.

 

Estee Lauder Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup for Face and Body SPF15 32,90 €  47,00 €

Make up με καταπραϋντική ιδιότητα σε υγρή κρέμα για φυσικό αποτέλεσμα. Καλύπτει όλες τις ατέλειες όπως ουλές, σημάδια ακμής, σημάδια εκ γενετής, κηλίδες από τον ήλιο και ευρυαγγείες.

 

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick 16,45 €  23,50 €

Μακράς διαρκείας φόρμουλα. Κρατά το look που εφαρμόζεις για ώρες. Ματ αποτέλεσμα.

 

Clarins Special Eye Contour Balm 27,26 €  38,95 €

Απαλύνει τις γραμμές – για ξηρές επιδερμίδες.

 

MAC Blot Powder/Pressed 26,00 €

Μία μοναδική πούδρα που σκοπός της είναι ο έλεγχος της λιπαρότητας χωρίς να προσθέτει αξιοπρόσεκτο χρώμα ή υφή. Φιξάρει το make up και είναι ιδανική για το τελείωμα του μακιγιάζ. Η Blot Powder περιέχει στοιχεία που απορροφούν την λιπαρότητα και μειώνουν την γυαλάδα του προσώπου.