ΠΡΟΣΩΠΟ

Το σφηνάκι που θα σου χαρίσει υγεία και ομορφιά

Η καθημερινή άσκηση και ένα μετρημένο πρόγραμμα διατροφής έχουν εισβάλλει δυναμικά στην καθημερινότητα όλων μας. Ωστόσο, οι πολλές ώρες στο γραφείο και το άγχος να τα βγάλεις πέρα όλα προκαλούν κόπωση και αφυδάτωση του οργανισμού με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει τη λάμψη του (πόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή..). Και όχι μόνο. Τα μαλλιά, τα νύχια και τα οστά αποδυναμώνονται, και γενικότερα ο οργανισμός χάνει την ενέργεια του.

Εμείς λοιπόν, ανακαλύψαμε τα ιδανικά εργαλεία για να τονώσεις εσωτερικά τον οργανισμό σου και να λάμψεις εξωτερικά: τα νέας γενιάς πόσιμα συμπληρώματα διατροφής αναπληρώνουν, προλαμβάνουν τις καθημερινές ελλείψεις του οργανισμού γρήγορα και αποτελεσματικά συνδυάζοντας στοιχεία απαραίτητα (αντιοξειδωτικές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυσικά συστατικά) για την υγιή λειτουργία του σώματος. Η φρουτώδης γεύση τους (τρελαινόμαστε για το βατόμουρο) μας φτιάχνει τη διάθεση, απορροφώνται άμεσα και αφομοιώνονται πλήρως ενισχύοντας όλο τον οργανισμό και αναπλάθοντας το δέρμα.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο στοχευμένο όπως για παράδειγμα κάνεις αποτοξίνωση στο πλαίσιο μιας δίαιτας μπορείς να βρεις και συμπληρώματα διατροφής με εξειδικευμένες συνθέσεις που με την συστηματική τους χρήση δρουν συνεργικά και αποβάλλουν τις τοξίνες από τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα μειώνοντας το σωματικό βάρος. Μια βόλτα από το φαρμακείο θα σου λύσει τα χέρια.

1. Collagen Pro-Active

 

2. Cynergy Med Collagen

 

3. Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, John Noa

 

4. Flor Essence, Flora

 

5. Collazen ΤΜ +