ΠΡΟΣΩΠΟ

Top10: Οι νέες παλέτες που θα χαρίσουν λάμψη στο βλέμμα σου

Είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και να νιώσεις ξεχωριστή. Βγες από το δίλημμα του έχω-ήδη-πολλά-καλλυντικά και μη διστάσεις να πειραματιστείς με τις νέες ανοιξιάτικες παλέτες-αντικείμενα πόθου που ανακαλύψαμε μέχρι να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει.

Εμείς δε ξέρουμε ποια να επιλέξουμε. Ξέρουμε όμως πώς η αγορά μιας ανάλογης συλλεκτικής παλέτας αποτελεί μια beauty επένδυση (αν σκέφτεσαι τα χρήματα) γιατί συνδυάζει λάμψη, φωτεινότητα, άνεση, κάλυψη και διάρκεια. Αν είσαι λάτρης της πούδρας, οι επιλογές είναι πολλές.

H μεταξένια υφή της πούδρας Diorskin Nude Air Glowing Gardens (No 002 Glowing Nude) του Dior γίνεται ένα με το δέρμα κατά την επαφή αφήνοντας μόνο μια ιριδίζουσα λάμψη που ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος, η παλέτα Sepia του Giorgio Armani χαρίζει ματ λάμψη τονίζοντας το περίγραμμα του προσώπου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το φίλτρο sepia λειτουργεί στις φωτογραφίες και η Candlelight Glow συνδυάζει δυο πούδρες τονισμού οι οποίες μπορούν να αναμειχθούν για την επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης ή να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για στοχευμένη λάμψη.

Αν πάλι κάνεις συλλογή από ρουζ, το νέο περιορισμένης έκδοσης ρουζ Sunkiss Ribbon της Chanel ζωντανεύει τα ζυγωματικά με τη φρεσκάδα της άνοιξης ενώ το φωτεινό κοραλλί Flamingo Park Powder Blush (Spring Flock) της MAC χαρίζει στις μελαχρινές επιδερμίδες ένα ηλιόλουστο φινίρισμα. Εφάρμοσε στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια, στο πηγούνι και σε άλλες περιοχές του προσώπου για να δώσεις έμφαση. Οι πολυτελείς συσκευασίες τους μαζί με τα ανάγλυφα μοτίβα κλέβουν την παράσταση!

Οι προτάσεις μας

1. Diorskin Nude Air Glowing Gardens (No 002 Glowing Nude), Dior

 

2. Face Palette Collector (Gypsy Opale), Yves Saint Laurent

 

3. Sepia Palette, Giorgio Armani Beauty

 

4. Burberry Runway Palette περιορισμένης έκδοσης (No 02 Nude Gold), Burberry Beauty

 

5. Candlelight Glow (Warm Glow), Too Faced, Sephora

 

6. Highlighting Powder (Bronze Glow & Pink Glow), Bobbi Brown, Attica Golden Hall

 

7. Sunkiss Ribbon, Chanel

 

8. Rose aux Joues Blush Duo, Guerlain

 

9. The Blush (No 50 Bacio), Dolce & Gabbana

 

10. Flamingo Park Powder Blush (Spring Flock), MAC