BEAUTY

Πώς να την βγάλεις καθαρή, με 6 γυναίκες

Είναι που δεν έχω χειρότερο. Να αντέξω πολλά, όχι όμως την απόσταση αναπνοής (κυριολεκτικά). Θέλω όμως και η ομάδα του Ladylike.gr να κάνει bonding. Έτσι στα ξένα η λέξη έχει άλλη γοητεία. Σε πείθει περισσότερο. Να δημιουργηθεί δεσμός και η ομάδα να ενωθεί.

Ο τρόπος κάθε φορά είναι και διαφορετικός. Η ιδέα αυτήν τη φορά ήταν μία διπλή πρόκληση. Να συνεργαστούμε, να ξεπεράσω κι αυτό το ”λιγάκι πιο πίσω να πήγαινες θα σου ήμουν ευγνώμων”.

Επιχείρηση μακιγιάζ. Επειδή δεν ήταν αρκετό να βάλω στο δικό μου μάγουλο το ρουζ που φέρνει τη ζωντάνια θέλησα να αυτοσχεδιάσω στο πρόσωπο των κοριτσιών-συναδέρφων. Κράτησε τα ονόματά τους και ακολουθεί και φωτογραφικό υλικό. Αν δεν είχαν κι εμένα να τους δείχνω τις τάσεις. Νάνσυ, Μάριον, Αφροδίτη, Μαριλέλλα και Χριστίνα. Το μοντέλα.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη. Παραμένω το ίδιο άτομο που έγραψε την πρώτη παράγραφο. Είμαι αυτή που δεν μπορώ να νιώθω την ανάσα μου πάρα πολύ κοντά σε κάποιον άλλο. Πώς να τις έβαφα όμως; Με τη δύναμη της σκέψης; Θα έπρεπε να πλησιάσω.

Ας κάνουμε ένα διάλυμα

Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος, κραγιόν και eyeliner θα είναι σε λίγο μαζί μας, για να σας μεταδώσουμε μία σημαντική είδηση.

 

Το στοματικό διάλυμα CB12 με γλίτωσε. Καθαρή και δροσερή αναπνοή για τουλάχιστον 12 ώρες. Με άρωμα μέντας που δίνει φρεσκάδα. Είχα σκοπό να τις πλησιάσω πολύ, πάρα πολύ. Είναι μη μου ανατεθεί εμένα δουλειά. Να δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Ξέρω την επακριβή απόχρωση της κόρης των ματιών και των πέντε, πια.

Προετοιμάστηκα γιατί βρισκόμασταν και στο γραφείο. Μήπως ξέχασα να σας πω πως το bonding θα γινόταν στα γραφεία της 24Media; Καμία ντροπή για τους δεκάδες άντρες της εταιρείας που παρακολουθούσαν την ομάδα να κάνει μποτέ, 2 το μεσημέρι. Είχα κοινό και έπρεπε να δουλευτούν οι γωνίες, να τονιστούν τα μήλα και να γίνει το βλέμμα σαγηνευτικό. Δεν μπορούσα να έχω στο νου μου κάθε εισπνοή, πόσο μάλλον κάθε εκπνοή.

Νάνσυ, το glam

 

Ήταν η πρώτη που με εμπιστεύθηκε. Την τραβούσα με το ζόρι ενώ φώναζε στο αυτί μου. ”Εγώ δε βάζω βάση”. Θυμήθηκα το δε βάζω εγώ μυαλό, δεν κάνω το σωστό αλλά μαζεύτηκα. Πήρα ανάσα, ξεφύσηξα (χωρίς άγχος) και έπεσα με τα μούτρα στο καπάκι της Νάνσυ. Χρυσή σκιά και έντονη μάσκαρα. Πώς αλλιώς να γράψει μέχρι τις 8 που θα τελείωνε η βάρδιά της.

Η αντίδραση του κοινού: Παρατεταμένο ααααα

Μάριον, μόνο λίγο φρύδι κάνε μου

 

Πίστευε πως δεν το ‘χω κι ένιωθε φόβο. Δεν ήθελε να πλησιάσει αλλά την έπεισα. Δε χρειάζεται να ξέρετε πώς την εκβίασα, αρκεί που κάθισε. Βλέπετε χαμόγελο. Την κέρασα μία ωραία τσίχλα CB12 boost χωρίς ζάχαρη που εμποδίζει την εμφάνιση κακοσμίας και ηρέμησα κι εγώ γιατί θα έφτανα κοντά στη μύτη. Το φρύδι θέλει προσοχή άρα σχεδόν αλληθώρισα.

Η αντίδραση του κοινού: Πρέπει να άκουσα χειροκρότημα. Σχεδόν σίγουρη.

Αφροδίτη, κραγιόν παντού

Με το κραγιόν δεν τα πήγα πολύ καλά αλλά σημασία έχει η προσπάθεια. Είχα πίστη. Κινήθηκα προσεκτικά και μεθοδικά. Πρώτα στο εσωτερικό με συνεχή κίνηση προς τα έξω. Πρέπει να μου ήρθε φτέρνισμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Μία κίνηση και βγήκε αυτό. Λίγο κραγιονάκι στη μύτη. Σιγά. Έφερε την καταστροφή. Την βλέπετε ύφος; Όχι, την βλέπετε; Κι αν την είχα περιποιηθεί. Με χαρτί ωσάν κολιέ για να μη λερωθεί.

Η αντίδραση του κοινού: Γελάς; Ελεύθερα.

Μαριλέλλα, δώσε βάση

 

Στο ξανθό πλάσμα της φωτογραφίας ήθελα να έχουμε φυσικό αποτέλεσμα. Μόνο λίγο μεικ απ. Μόνο λίγο είπα; Μόνο λίγο δεν έβαλα. Δεν έχω και αίσθηση της ποσότητας με αποτέλεσμα να σχηματίσω την Κύπρο στο αριστερό της μάγουλο. Με σεβάστηκε ή δεν το είδε. Πάντως κυκλοφορούσε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη δημιουργία μου. Ήρθαμε κοντά και δεν ήθελε να με πληγώσει. Εκεί το αποδίδω.

Η αντίδραση του κοινού: Χαμόγελο.

Χριστίνα, το concealer σώζει ζωές

Εδώ τα πράγματα ήταν δύσκολα καθώς η Χριστίνα είναι η beauty editor του site τούτου. Το να την βάψω ήταν σαν να δείχνω σε πιλότο πώς να προσγειώνει Boeing. Τέτοια η αναλογία. Λίγο consealer για να δώσω λάμψη. Σκέφτηκα το eyeliner αλλά θα έπαιζα με τη φωτιά. Με παρακολουθούσε στωικά, κοιτώντας με στα μάτια. Μια ανάσα από την επιτυχία.

Η αντίδραση του κοινού: Το μπράβο ειπώθηκε.

Όταν όλα τελείωσαν έφαγα και μία τσίχλα CB12 boost πριν βγω από την αίθουσα για να δεχθώ τα συγχαρητήρια. Έγιναν οι απαραίτητες χειραψίες και αντάλλαξα τα φιλιά της επιτυχίας. Μπορείτε να με κλείσετε για γάμο, βάφτιση ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.

Μείνετε συντονισμένες γιατί ακολουθούν κι άλλα πολλά. Μία φράση κλειδί θα δώσω: Στήσιμο σκηνής. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που κάνει το Ladylike και το Oneman και να κερδίσετε ένα life coaching session με τη Νάνσυ Μαλλέρου (http://www.lifecoachinggreece.gr/) αλλά και προϊόντα CB12.

 

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson