BEAUTY

Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις το πιο λευκό χαμόγελο στο σπίτι

Η Yotuel σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις πιο λευκά δόντια χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα.

Το χαμόγελο είναι ίσως ένα από τα βασικότερα όπλα γοητείας για ένα κορίτσι. Αυτή η θεωρία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη γι’ αυτό πάντα φροντίσω τα δόντια μου να είναι καθαρά και λευκά. Θεωρώ δεδομένο ότι κανένα lipstick δεν θα δείχνει ωραίο πάνω μου αν τα δόντια μου δεν είναι λευκά. Και νομίζω ότι δεν είμαι η μόνη που έχει αυτή την άποψη.

Η ΥΟΤUEL την οποία γνωρίζεις σίγουρα για τις λευκαντικές της οδοντόκρεμες έχει χωρίς αμφιβολία την ίδια θεώρηση με μένα για το χαμόγελο.’Ετσι, όταν ο  ιδρυτής της Biocosmetics Jorge Rodríguez-Vilaboa βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με την επικεφαλής του τμήματος R&D της εταιρίας Susana Sardón δεν θα μπορούσα παρά να βρω την ευκαιρία να τους ρωτήσω για το νέο τους μαγικό kit κι όχι μόνο.

 

Η κουβέντα μας ξεκίνησε με εμένα να αναρωτιέμαι τι είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε στα δόντια μας. Προφανέστατα η απάντηση είναι να μην τα βουρτσίζουμε. Ωστόσο, από την εμπειρία μου ως τώρα έχω καταλάβει ότι πολλές γυναίκες ψάχνουν τρόπους για να κάνουν πιο λευκά τα δόντια τους και απορώ αν τα σπιτικά μαντζούνια για λεύκανση είναι τελικά καλά. Η κυρία Sardón, αντιλήφθηκε αμέσως την ερώτηση και μου έδωσε την απάντηση. Η συνταγή με λεμόνι και σόδα που κυκλοφορεί στο Internet και υπόσχεται λευκότερα δόντια δεν είναι ότι καλύτερο γι’ αυτά. Τα οξέα από το λεμόνι μόνο θετικά δεν είναι για το σμάλτο.

Στη συνέχεια μιλήσαμε για τους παράγοντες που επηρεάζουν ένα λευκό χαμόγελο. Έμαθα ότι ναι μεν η περιποίηση από σένα την ίδια παίζει σημαντικό ρόλο αλλά ταυτόχρονα εξαρτάται από την ποιότητα των δοντιών, την ηλικία και φυσικά των τρόπο ζωής. σου Για παράδειγμα, το κάπνισμα, το ποτό και ο καφές είναι βασικοί παράγοντες που κιτρινίζουν τα δόντια. Έπειτα ανεφερθήκαμε στο νέο προιόν της ΥΟΤUEL, το 7 hours whitening kit που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις όπως κι εγώ. Είναι ένα τρόπος να αποκτήσεις το χαμόγελο που θες στο σπίτι σου. Οι ειδικοί με επιβεβάιωσαν ότι είναι ένας ασφαλής τρόπος που δημιουργήθηκε από οδοντιάτρους για να σου χαρίσεει το πολυπόθητο λαμπερό χαμόγελο. Αν σου φαίνεται απίστευτο, μία δοκιμή θα σε πείσει.

 

Μετά από αρκετή ώρα και πολλές δικές μου απορίες κατέληξα στα εξής συμπεράσματα, πάντα με βάση τις απαντήσεις του Jorge Rodríguez-Vilaboa και της Susana Sardón:

– Ένα λευκό χαμόγελο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη.

– Για λευκό χαμόγελο και καθαρά δόντια όλη μέρα πρέπει να έχεις μαζί σου το ΥΟΤUEL Pen.

– Βούρτσιζε σωστά τα δόντια σου. Η δύναμη και η ταχύτητα με την οποία το κάνεις συνήθως δεν έχει πάντα θετικά αποτελέσματα. Αντίθετα, ένα απαλό βούρτσισμα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικό.

– Τα προϊόντα λεύκανσης των δοντιών ΥΟΤUEL είναι ασφαλή και σχεδιασμένα από οδοντιάτρους, επομένως τα χρησιμοποιείς άφοβα σε καθημερινή βάση.

-Το 7 hours whitening kit της ΥΟΤUEL είναι ακίνδυνο και συνίσταται για εσένα που θες να κάνεις λεύκανση στα δόντια σου εύκολα, από την άνεση του σπιτιού σου.