ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το καθημερινό ντους μετατρέπεται σε μία εξωτική εμπειρία

Με το γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα Moroccan Argan Oil στη σύνθεσή του, η νέα σειρά Dove προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση απαλότητας, θρέφοντας και προστατεύοντας το ευάλωτο δέρμα από την ξηρότητα. Χάρη στις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες, αναπληρώνει αποτελεσματικά τα λιπίδια της επιδερμίδας, βοηθώντας στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού. Έτσι βοηθά την επιδερμίδα να γίνει απαλή και λεία από την πρώτη εφαρμογή. Επιπλέον η αποτελεσματική σύνθεσή του είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό και τη φροντίδα και της πολύ ξηρής επιδερμίδας.

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει το αφρόλουτρο Dove Nourishing Care Oil, με πλούσια, κρεμώδη υφή, το αφρόλουτρο με μοναδική υφή λαδιού, Dove Nourishing Care Shower Oil -προϊόν ορόσημο της νέας σειράς- και το σαπούνι Dove Nourishing Care Oil. Με έναν πλούσιο συνδυασμό από θρεπτικά συστατικά, η σειρά δίνει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να περιποιηθεί τον εαυτό της και το δέρμα της, νιώθοντας όμορφη και ανανεωμένη κάθε στιγμή.

Νέο, καινοτόμο: Dove Nourishing Care Shower Oil

 

Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη υφή λαδιού και αποτελεί καινοτομία που προσφέρει μια νέα εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Το νέο αφρόλουτρο Dove Nourishing Care Shower Oil, είναι εμπλουτισμένο με Moroccan Argan Oil, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την καθαρίζει απαλά.

– Συνδυάζοντας 55% έλαια φροντίδας σε μια ήπια καθαριστική σύνθεση, χαρίζει πιο απαλή και λεία επιδερμίδα μετά από ένα μόνο ντους.

– Χαρίζει πλούσιο, πολυτελή αφρό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

– Προσφέρει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ το ξεχωριστό του άρωμα με νότες από την Ανατολή θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας.