ΣΩΜΑ

Να τι δεν πρέπει να λείπει απ’ την τσάντα σου αν θες να βγεις στον ήλιο

Η αλήθεια είναι ότι τα αντηλιακά σπρέι αποκτούν κάθε καλοκαίρι νέους φανατικούς οπαδούς. Με δεδομένη την αντηλιακή προστασία ανάλογα με το δείκτη προστασίας τους, οι λόγοι για να τα επιλέξεις έχουν πολλαπλασιαστεί, τοποθετώντας τα πρώτα στη λίστα των αγαπημένων καλλυντικών για το καλοκαίρι όσων γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά τους. Ποια είναι αυτά;

1. Ψεκάζονται ομοιόμορφα απευθείας στην περιοχή που θέλεις και αρκετά από αυτά δεν χρειάζονται καν άπλωμα! Κι έτσι δεν κολλάνε τα χέρια, ούτε ανακατεύονται με την άμμο.

2. Μπορείς να ψεκάσεις ακόμα και στην πλάτη που δεν φτάνουν τα χέρια σου με ευκολία δίχως να περνάς τεστ ευλυγισίας μέχρι να καλύψεις όλη την περιοχή για να επιτύχεις τη σωστή αντηλιακή προστασία.

3. Η αίσθηση δροσιάς που προσφέρουν είναι μοναδική. Τόσο εξαιτίας του ψεκάσματος όσο και λόγω των δροσιστικών συστατικών τα οποία διαθέτουν τα πιο πολλά στη σύνθεσή τους, όπως η μενθόλη ή η aloe vera.

4. Με ειδική τεχνολογία στον τρόπο ψεκάσματος, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και ανάποδα, μπορείς να παραμένεις ξαπλωμένη και με ελάχιστη προσπάθεια να καλύψεις κάθε σημείο του σώματός σου με αντηλιακό.

5. Η ελεγχόμενη ποσότητα που ψεκάζουν προσφέρει ομοιόμορφη προστασία και σε αρκετές περιπτώσεις με υδατοαπωθητική τεχνολογία, επιτρέπουν την τέλεια εφαρμογή και αποτελεσματικότητα ακόμη και σε βρεγμένη επιδερμίδα.

Αντηλιακό σπρέι SunScreen Invisible Spray SPF50+, Frezyderm, στα φαρμακεία

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι Dry Touch Milk Spray SPF50, Solene

 

Αντηλιακό λάδι- σπρέι που ενισχύει το μαύρισμα Sun Beauty Dry Touch Oil SPF50, Lancaster

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος Γιαούρτι για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF30, Kορρές, στα φαρμακεία

 

Αντηλιακό σπρέι UV Sport Spray SPF30, Garnier

 

Aντηλιακό γαλάκτωμα σε σπρέι Suncare Spray SPF30, Carroten

 

Αντηλιακό σπρέι Ideal Soleil Bronze Spray SPF50 που ενισχύει το μαύρισμα, Vichy, στα φαρμακεία

 

Αντηλιακό Sunific Extreme Spray Lactée SPF50+, Lierac Paris, στα φαρμακεία

 

Αντηλιακό ξηρό λάδι-σπρέι Huile Solaire SPF30, Biotherm

 

Αντηλιακό σπρέι Anthelios Spray SPF50+, La Roche Posay, στα φαρμακεία