ΣΩΜΑ

Οικονομική Δεξίωση Γάμου: 3 τρόποι για να ρίξεις το κόστος

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η δεξίωση γάμου σας θα είναι η πιο δαπανηρή πτυχή της ημέρας του γάμου σας.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των προσκεκλημένων, θα πρέπει να προσφέρετε σε όλους φαγητό, ποτό, και ατέλειωτη διασκέδαση. Αν είστε ήδη αποφασισμένοι να μειώσετε τα έξοδα της δεξίωσης υπάρχουν οι παρακάτω τρεις πολύτιμες συμβουλές.

Συμφωνία εκτός εποχής

Σκέφτεστε να ντυθείτε νυφούλα το καλοκαίρι; Ξανασκεφτείτε το γιατί από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο είναι η περίοδος αιχμής για τους γάμους, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για να γιορτάσετε το γάμο σας κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Το ίδιο ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα και τους βραδινούς γάμους. Λόγω της ζήτησης, κοστίζουν πολύ περισσότερο από μια απογευματινή ώρα Παρασκευής ή Κυριακής.

Προτίμηση σε συγκεκριμένο ποτό

Το να γεμίσετε ένα ολόκληρο μπαρ με οινοπνευματώδη είναι και λανθασμένο και οικονομικά ασύμφορο. Αντίθετα, μια μικρή συλλογή από επώνυμα και δημοφιλή ποτά είναι πολύ σωστή επιλογή. Παίξτε με το θέμα του γάμου σας ή της δεξίωσης για να ενισχύσετε την ατμόσφαιρα. Μπορείτε ακόμη να αναθέσετε σε ένα γνωστό σας bartender να αναλάβει με κάποια μικρή αμοιβή να σας ετοιμάσει μερικά κοκτέιλ, ακόμα και ένα ειδικό κοκτέιλ για την ιδιαίτερη ημέρα.

Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα της περιοχής

Λυπούμαστε, κα Βίσση και Κε Ρέμο, αλλά δεν χρειάζεστε ένα τεράστιο όνομα για να περάσετε καλά στη δεξίωση. Συμβουλευτείτε τους φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσουν στην εύρεση ενός τοπικού συγκροτήματος ή DJ. Ο γαμήλιες μπάντες είναι πάντα αρκετές για να βρείτε εκείνη που σας αρέσει, αλλά ακόμα και η επιλογή του καραόκε είναι διασκεδαστική.

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

“I dreamt of a Butterfly” by Katia Delatola

Αίθουσα Δεξιώσεων Έπαυλη Garden στο Χαϊδάρι

Βέρες Γάμου του Οίκου Zolotas!