BEAUTY

Τι κόσμημα να βάλεις φέτος στη βαλίτσα σου

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά, μέσα στο νεράκι, εκτός που θα πλέουμε αγκαλιά θέλουμε και ένα κόσμημα κατάλληλο για τις διακοπές. Κάτι να λάμπει και να δίνει ένα διακριτικό και elegant touch στις βόλτες στην παραλία, τα σοκάκια, τα bar και τα ταβερνάκια. Ανάλογα λοιπόν με το πού θα πας, σίγουρα θα βρεις το κόσμημα που θα σου ταιριάζει, στις νέες, καλοκαιρινές συλλογές της PANDORA, Ηoliday Fun και Oriental Blοom.

H Mαριέτα φεύγει για Εύβοια με ένα statement δαχτυλίδι

Κλέψε τις εντυπώσεις με αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι

Όπως τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μου, έτσι και αυτό θα επιλέξω τη Βόρεια Εύβοια για να ξεκουραστώ και να απολαύσω τα μπάνια μου. Για έναν τέτοιο εναλλακτικό προορισμό με φυσική ομορφιά, διαλέγω ένα απλό αλλά εντυπωσιακό κόσμημα που είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και την ηρεμία της θάλασσας. Ακόμα και με τα πιο απλά σύνολα, αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι PANDORA με κυβική ζιργκόνια, θα ταιριάξει υπέροχα και ήδη μπορώ να το κάνω εικόνα στο μαυρισμένο μου χέρι.

Η Νάνσυ φεύγει για Αμοργό με ένα εντυπωσιακό κολιέ

Θα χρειαστείς μαζί σου μόνο αυτό το κρεμαστό σύμβολο

Αυτό το καλοκαίρι θα το περάσω για πρώτη φορά στην Αμοργό, ένα νησί που ήθελα από πάντα να επισκεφτώ για να χαλαρώσω και να ξεχάσω ό,τι με κουράζει πίσω στην Αθήνα. Επειδή δεν θέλω να κουβαλήσω πολλά αξεσουάρ, παρά μόνο τα απαραίτητα, θα επιλέξω να πάρω μαζί μου ένα εντυπωσιακό κόσμημα σε κόκκινο χρώμα όπως το κρεμαστό σύμβολο “Oriental Bloom”, αφενός γιατί ταιριάζει με όλα τα φορέματα που θα μπουν στη βαλίτσα μου και αφετέρου γιατί θα αναδείξει φοβερά το μαύρισμά μου. Win win δηλαδή!

Η Μάριον πάει Αστυπάλαια παρέα με έναν τροπικό παπαγάλο

 

Βρες κι εσύ τον δικό σου παπαγάλο

Μου έχουν μιλήσει για υπέροχα νερά, αλλά εγώ ήθελα κάτι κοσμοπολίτικο. Επειδή λοιπόν οι φίλες μου επέμειναν και τελικά θα πάμε Αστυπάλαια, χρειάζομαι μαζί μου όση περισσότερη παρέα μπορώ να έχω. Αφού λοιπόν ένας κανονικός παπαγάλος που μιλάει, δεν είναι εφικτό να με συνοδεύσει, θα πάρω έναν τροπικό παπαγάλο PANDORA από μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια, pavé setting, πράσινο και τιρκουάζ σμάλτο. Πάει με τα μαλλιά μου και θα δείχνει υπέροχο σε κάθε ντεκολτέ που θα διαλέξω να φορέσω στο νησί.

Η Δέσποινα στα Κύθηρα μαζί με μία χελώνα

Για κάτι κομψό και διαχρονικό θες αυτό το βραχιόλι με τη χελώνα

Η χελώνα χάρη στην αντοχή της στο χρόνο είναι σύμβολο μακροζωίας. Έφτιαξα βραχιόλι με κυρίαρχο στοιχείο τη χελώνα και μπήκα στο πλοίο από Νεάπολη με προορισμό τα γοητευτικά Κύθηρα. Μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια. Πάντα μαζί μου. Από τα ήσυχα σοκάκια της Χώρας μέχρι το Φρούριο και από τον Μυλοπόταμο και τους καταρράκτες μέχρι το Καλαδί. Αυτή είναι η δική μου αγαπημένη παραλία. Η λάμψη της χελώνας μου στα γαλαζοπράσινα νερά κι ένα ακόμα μακροβούτι. Αυτό χρειάζεσαι για τα Κύθηρα. Κάτι απλό, στιλάτο και σικ.

Η Αφροδίτη στην Ικαρία με ένα ασημένιο δαχτυλίδι με μπλε κρύσταλλο

 

Για να είσαι ασορτί με τη θάλασσα θα χρειαστείς αυτό το δαχτυλίδι

Όσοι δεν έχουν πάει στην Ικαρία, δεν ξέρουν τι θα πει να χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Όταν τριγυρνάς από παραλία σε παραλία, από τη Μεσακτή στον Να και πάλι πίσω, χρειάζεσαι λίγα αξεσουάρ -διακριτικά και όμορφα. Γι’ αυτό φέτος, θα πάρω μαζί μου το ασημένιο δαχτυλίδι της PANDORA, από μασίφ ασήμι 925 με κρύσταλλο για να ταιριάζει με το νερό, αφού η Ικαρία είναι γνωστή για τα τεράστια κύματα. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και αμφιβάλλω αν θα το βγάλω απ’ το δάχτυλό μου σε αυτές τις διακοπές.