BEAUTY

Vaseline: 140 χρόνια πάθος για το δέρμα

1859: η ανακάλυψη: Ο Robert Augustus Chesebrough, 22χρονος Βρετανός χημικός, ταξίδεψε στο Titusville, μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια, όπου πρόσφατα είχε ανακαλυφθεί κοίτασμα πετρελαίου.

Λίγο μετά την άφιξή του, ένα φυσικώς παραγόμενο υποπροϊόν της διαδικασίας γεώτρησης πετρελαίου, του κέντρισε το ενδιαφέρον. Ενώ παρακολουθούσε τους εργάτες της εξόρυξης, o Chesebrough τους είδε να αλείφουν το δέρμα τους με το υπόλειμμα από το τρυπάνι για να βοηθήσουν την επούλωση των αμυχών και των εγκαυμάτων τους.

Στη συνέχεια εμπνευσμένος από το παραπάνω, ξεκίνησε την έρευνά του, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας στην Αμερική. Έτσι, ξεκίνησαν όλα!

Σήμερα: η καινοτομία

Όλοι εμείς στη Vaseline® συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με γνώμονα την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Γι’ αυτό σήμερα, προσθέτουμε μικροσταγονίδια της κλασικής Vaseline® Petroleum Jelly στα προϊόντα μας και τα επαναλανσάρουμε, καθώς αυτά τα μικροσταγονίδια βοηθούν αποτελεσματικά στη φροντίδα του δέρματος.

Έτσι, χάρη στη νέα φόρμουλα που κάνει τη διαφορά, τα προϊόντα Vaseline® προσφέρουν πραγματική ανάπλαση στην επιδερμίδα, όπως ποτέ πριν!

Vaseline®: κληρονομιά που περνάει από γενιά σε γενιά