CELEBRITIES

Διαζύγιο-βόμβα για τον Johnny Depp

Πριν από δύο ακριβώς εικοσιτετράωρα, γράφαμε για το πόσο αγνώριστος έχει γίνει ο 52χρονος Johnny Depp. Σήμερα, μάλλον βρήκαμε μια απάντηση στο μεγάλο "ΓΙΑΤΙ" που βγήκε από τα χείλη μας, όταν τον είδαμε σε εκείνη την εκπομπή του Jimmy Kimmel. Όχι μόνο είχε χάσει πρόσφατα τη μαμά του, αλλά παράλληλα η κατά 22 χρόνια νεότερη σύντροφος του, δρομολογούσε το διαζύγιο τους!

Η 30χρονη σύντροφος του Amber Heard, έκανε την περασμένη Κυριακή 22/5 αίτηση διαζυγίου όπως αποκάλυψε το TMZ, δημοσιεύοντας και το σχετικό έγγραφο. Heard και Depp γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The Rum Diary” και Το 2012 έγιναν ζευγάρι. Τον Ιανουάριο του 2014 αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, στο σπίτι τους στο Los Angeles. Τόσο η κόρη του Depp, Lily-Rose όσο και ο γιος Jack, ήταν στην τελετή.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Depp παραλαμβάνοντας βραβείο είχε πει δημόσιο ευχαριστώ στη γυναίκα του. “Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Amber, που με αντέχει. Που ζει με όλους αυτούς τους χαρακτήρες, που δε μπορεί να εύκολο… Είναι δύσκολο για μένα, θα είναι και για εκείνη”, είχε αναφέρει.

Τον περασμένο Απρίλιο, βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο του ζευγαριού, στο οποίο εμφανιζόταν κάπως περίεργο, να ζητά συγνώμη από την Αυστραλία που ταξίδεψε εκεί με τα σκυλάκια του χωρίς να πάρει άδεια.

Σύμφωνα με το TMZ, δεν είχε υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο και η Heard ζητάει διατροφή.