CELEBRITIES

Η απάντηση της κόρης του Johnny Depp στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει

Σα βόμβα έπεσε πριν μερικές μέρες η είδηση ότι Johnny Depp και Αmber Heard βάζουν τέλος στο γάμος τους. Κι αν κάποιοι νόμιζαν ότι απλά πρόκειται για ένα "φιλικό" τέλος, μάλλον διαψεύστηκαν καθώς  η πρώην - πια - του γνωστού ηθοποιού, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Depp.

Μετά τις καταγγελίες, σταδιακά βγαίνουν όλο και περισσότεροι κοντινοί του άνθρωποι που παίρνουν το μέρος του και υποστηρίζουν ότι αποκλείεται να είχε τέτοια συμπεριφορά. Ανάμεσα τους και η κόρη του, η οποία αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα της και στη συνέχεια μια δήλωση.

 

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Depp να την κρατάει από τα χέρια όταν ήταν μικρή. Η λεζάντα γράφει: “Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο γλυκός και στοργικός άνθρωπος που ξέρω, δεν υπήρξε τίποτα λιγότερο από έναν υπέροχο πατέρα στον μικρό μου αδερφό και σε μένα και όλοι που τον ξέρουν θα έλεγαν το ίδιο”. Μετά ανέβασε ένα κείμενο στο οποίο τονίζει ότι η αστυνομία δεν διαπίστωσε ότι αληθεύει τίποτα από όσα καταγγέλλει η Amber Heard.

 

Πριν πάρει θέση η κόρη, είχε δηλώσει τη στήριξη της στον Depp, η πρώην γυναίκα του και μαμά των 2 παιδιών του, Vanessa Paradis.”Πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι όλες αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες είναι εξωφρενικές. Στα χρόνια που γνωρίζω τον Johnny δε με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δε μοιάζει καθόλου με εκείνη του άντρα που έζησα 14 υπέροχα χρόνια” έγραψε.