CELEBRITIES

Έγκυος η Janet Jackson στα 50

Το πρώτο της παιδί αναμένεται να φέρει τους επόμενους μήνες στον κόσμο η Janet Jackson, σύμφωνα με πληροφορίες του ET Online.

Όπως αναφέρουν πηγές στο συγκεκριμένο μέσο, η τραγουδίστρια που στις 16 Μαΐου θα κλείσει τα 50 της χρόνια, είναι έγκυος. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ανέβαλε προγραμματισμένες συναυλίες της.

 Η ίδια, στις 6 Απριλίου είχε μιλήσει στους θαυμαστές της γι’ αυτή την ανατροπή στο πρόγραμμα της και είχε κάνει λόγο για “οικογενειακό προγραμματισμό”. “Θεώρησα ότι ήταν σημαντικό να είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε. Ο άντρας μου και εγώ κάνουμε σχέδια για την οικογένεια μας, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω το τουρ. Παρακαλώ, αν μπορούσατε να προσπαθήσετε να καταλάβετε ότι είναι σημαντικό να το κάνω τώρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, σύμφωνα με εντολή γιατρού” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Η Janet Jackson παντρεύτηκε τον 41χρονο σήμερα δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Wissam Al Mana μυστικά το 2012 και επιβεβαίωσε το γάμο τους το 2013. Το 2008 είχε αναφέρει στο ΕΤ ότι ήθελε να αποκτήσει οικογένεια. “Θα ήθελα πολύ να κάνουμε δικά μας παιδιά, αλλά επίσης θα θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε. Οπότε, θα δούμε τι θα συμβεί. Θα συμβεί κάποια μέρα” είχε σημειώσει.

Σύμφωνα με το Ε! Οnline, η Jackson βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.