CELEBRITIES

Ελευθερία Ρήγου: “Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω”

Καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Ελευθερία Ρήγου και μίλησε για τη ζωή της και τη ψυχολoγική της κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

“Δε μπορείς να είσαι μια ζωή στον πάτο, δίνεις μια κλοτσιά και τελείωσε” ανέφερε στην αρχή της εκπομπής, σχολιάζοντας την επιστροφή της στο θέατρο. “Κάποια στιγμή σε φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο αυτολύπησης και αυτοκαστροφής που δεν το αντέχεις να κάνεις αυτό στον εαυτό σου”.

Κοιτώντας παλιές φωτογραφίες της, είπε ότι ήταν 48 κιλά και σχολίασε “είχα γίνει ανορεξική”. Μετά έφτασε τα 107 όπως είπε και εξήγησε τους λόγους. “Δούλευα πάρα πολύ, έκανα πρόβες έκανα πρεμιέρες αλλά ήμουν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν χαιρόταν τίποτα. Είχα πάντα το άγχος, μια τελειομανία” ανέφερε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Θύμιο Καρακατσάνη θέλησε να πάρει αποστάσεις από το θέατρο. “Άρχισα να κάθομαι στο κρεβάτι και να βλέπω τηλεόραση και να μην επικοινωνώ με κανέναν. Άρχισα να τρώω, εκεί έβγαινε ο θυμός. Επαγγελματικά δεν είχα προτάσεις. Είμαι ψώνιο και με χάλασε που δεν είχα προτάσεις”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν είχε κίνητρα και παραιτήθηκε από τη ζωή. “Πέρναγα κάθε μέρα σα ζόμπι. Δεν έπαιρνα αγωγή, απλά πήγαινα σε μια ομάδα ψυχοθεραπείας” σημείωσε.

Συνολικά πέρασε 5 χρόνια ακινησίας, αδράνειας και μέσα σε αυτά παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή της πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσει. “Μου πέρασε αλλά μετά έπαθα το σοκ μέσα μου. Τι λες μωρή; Έχεις ένα παίδαρο μέχρι εκεί πάνω, θα τον αφήσεις χωρίς μάνα;” σημείωσε αναφερόμενη στον γιο της.

Αποφάσισε να προσέξει ξανά τον εαυτό της, μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της και τα άρθρα που τόνιζαν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της.

“Μόλις είδα τις φωτογραφίες από το θέατρο που είχα πάει και έφαγα τέτοιο κράξιμο είπα ρε συ έχουν δίκιο. Τι είσαι, που τον έχεις τον εαυτό σου, τελείως στα σκουπίδια, γιατί έχεις γίνει έτσι, ποιος ο λόγος” ανέφερε και έτσι με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας άρχισε να επανέρχεται. “Αποφάσισα ότι η ζωή είναι μικρή και θα την πάρω πίσω” τόνισε χαρακτηριστικά.