CELEBRITIES

Η ηθοποιός με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις και ο μεγάλος “χαμός” με τον Σάκη Ρουβά

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξή της, μίλησε για το ”Όλα Παίζουν” και το αν θα συμμετείχε αν ήξερε εξαρχής την κατάληξή του. Η παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι υπήρχε κόντρα μεταξύ τους στο ξεκίνημα της εκπομπής και εξηγεί τους λόγους. ”Επειδή δεν γνωριζόμασταν. Όταν δεν ξέρεις έναν άνθρωπο, όταν αγνοείς τα πατήματα του, τα κουμπιά του και υπάρχουν επιπλέον εντάσεις γύρω, δεν είναι εύκολο να βρεις τις ισορροπίες. Ήμασταν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Όταν η εκπομπή απέκτησε ένα χαρακτήρα, οι σχέσεις μας έγιναν πολύ καλύτερες. Για να πω την αλήθεια, φανταζόμουν αυτή την εκπομπή λίγο διαφορετικά όταν πήγα. Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ μου μια σχολιαστική εκπομπή, όχι γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αλλά επειδή δεν είμαι τόσο η Μπέττυ” ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ”Πιθανότατα να μην πήγαινα εξαρχής αν γνώριζα ότι θα κατέληγε εκεί. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Δοκίμασα. Το είδα και αυτό. Ούτε με έβαλε κανείς στη διαδικασία να γίνω κάτι άλλο, για να πουλήσει αυτό το πράγμα. Από αυτή την εκπομπή είδα και έμαθα πάρα πολλά”.

 

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 έγγαμου βίου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν συναινετικά. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την απόφασή τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. ”Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο . Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι”.

 

Σε μια σειρά ανακοινώσεων προέβη ο Σάκης Ρουβάς όσον αφορά το δημοψήφισμα, με τελευταία ένα βίντεο όπου απαντά στους επικριτές του για το bullying που έγινε εις βάρος του.

 

Εκτός από τον Σάκη Ρουβά, δεκάδες επώνυμοι τοποθετήθηκαν πάνω στα πολιτικά γεγονότα και κυρίως στο δημοψήφισμα.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία επειδή είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις. ”Ψυχολογικά προβλήματα και έντονες αυτοκαταστροφικές τάσεις στην εφηβεία μου. Η μόνη λύση ήταν να απευθυνθώ σε ειδικό. Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν μικρότερη, δυσκολευόμουν να δεχτώ βοήθεια, γιατί ήμουν πολύ αντιδραστική. Μόλις το συνειδητοποίησα, έγινα συνεργάσιμη. Έχω δει τεράστιες αλλαγές στο πώς βλέπω πια τα πράγματα. Στην εφηβεία μου τα βίωνα όλα δραματικά, ενώ τώρα βλέπω την ομορφιά που υπάρχει γύρω μου. Μεγαλώνοντας δεν είμαι στραμμένη στον εαυτό μου, μαθαίνω να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Όμως και οι σχέσεις είναι δύσκολες. Κάπου διάβασα πως η μισή Ελλάδα περιμένει μήνυμα και η άλλη μισή φοβάται να στείλει, κάτι που είναι πολύ εύστοχο.”.

 

Ο Βασίλης Ζούλιας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε τη χρόνια μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά. ”Θυμάμαι, όμως, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο τα ναρκωτικά μου πήραν ένα τεράστιο κομμάτι πόνου που είχα μέσα μου. Για την ακρίβεια, έκρυψαν τον πόνο που ένιωθα. Πολλοί είπαν ότι ευτυχώς που πήρα ναρκωτικά και δεν αυτοκτόνησα. Αυτά κάνουν τα ναρκωτικά, σου καλύπτουν τον συναισθηματικό πόνο, αλλά καλύπτοντάς τον, παράλληλα καταστρέφεσαι και δε βρίσκεις ποτέ λύση”.

 

Και μέσα σε όλα, η Ελένη Φουρέιρα διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι έχει κόντρα με την Κατερίνα Στικούδη. ”Δεν είμαι η μόνη υποψήφια στα MAD. Έχω απαντήσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα και είναι λίγο αστείο αυτό γιατί το κανάλι δεν είναι δικό μου. Αν ήταν δικό μου και είχα τόσο μεγάλη δύναμη θα έπαιρνα κάθε χρόνο τα βραβεία και δεν θα ασχολιόμουν με το να κόψω κάποιον”.

 

Και μιλώντας για MAD Video Music Awards, δες τι έγινε στην 11η απονομή των βραβείων, μέσα από τα δικά μας μάτια.

 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στη Μύκονο η Nicole Scherzinger με χορό και πάρα πολύ αλκοόλ. Ο φωτογραφικός φακός ”τσάκωσε” τη διάσημη τραγουδίστρια μεθυσμένη με ένα μίνι μεταλλικό φόρεμα και περπατά και να χορέυει μεθυσμένη στα σοκάκια του νησιού υποβασταζόμενη από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Pajtim Kasami. Μάλιστα, ο 23χρονος μέσος την αγκάλιαζε και τη σήκωσε στα χέρια του κάνοντας τα ξένα μέσα ενημέρωσης να οργιάζουν για νέο φλογερό ειδύλλιο.