CELEBRITIES

Βίκυ Βολιώτη: Αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο που παντρεύτηκε. Χειροκρότημα

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις γυναίκες που δεν περνάνε απαρατήρητες ωστόσο έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο People μίλησε μεταξύ άλλων για την κολλητή της Σμαράγδα Καρύδη, τον γάμο της στη Νέα Υόρκη και την 21 μηνών κόρη της, Άννα.

”Με την Σμαράγδα είμαστε σαν αδελφές πια. Η χαρά μας είναι να τεμπελιάζουμε σε έναν καναπέ και να λέμε διάφορες χαζές ιστορίες. Να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Παλαιότερα, που ήμασταν πιο χαλαρές, το κάναμε συχνότερα”, αποκαλύπτει για την Σμαράγδα ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι προτιμάει στο τέλος της ημέρας να χαλαρώνει με φίλους της με φαγητό και ποτό.

Αν και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι δεν την ενδιαφέρει ο γάμος, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης με τον Σίμο Σερκετζή παντρεύτηκαν στην Νέα Υόρκη, ωστόσο όπως αποκάλυψε το έκαναν αποκλειστικά και μόνο για να προχωρήσουν στην υιοθεσία της μικρής Άννας από την Αιθιοπία. ”Αυτός είναι ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε, αλλιώς δεν θα το κάναμε, γιατί δεν είχαμε ποτέ αυτή την ανάγκη. Ζούσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν είχαμε ανάγκη αυτή τη τη δέσμευση” λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το καινούριο μέλος της οικογένειάς της, δηλώνει ότι το ταξίδι τους στην Αιθιοπία, που κράτησε 1 μήνα μέχρι να πάρουν την Άννα μαζί τους, ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές. ”Με τον ερχομό της διαπίστωσα πως έχω τεράστια αποθέματα υπομονής και δύναμης, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους γονείς. Κατά τα άλλα είμαι γεμάτη από συναισθήματα χαράς και ευτυχίας”.