CELEBRITIES

Jennifer Garner – Ben Affleck: Λες και δε χώρισαν ποτέ, λες κι ήταν όλα ψέμα

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από χρόνος, όταν η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν επίσημα πως στο εξής θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Όλα αυτά, όμως, σε ό,τι αφορά το ερωτικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί οι δυο τους έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους, με αποτέλεσμα οι πρώην σύζυγοι και ες αεί γονείς των VioletSeraphina και Samuel να βρίσκονται αρκετά συχνά και να περνούν πολύ χρόνο είτε οικογενειακά, είτε και μόνο οι δυο τους.

Όπως και πριν λίγες μέρες, που ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να τρώνε μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Santa Monica, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί μεταξύ τους.

 

Αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι και η Jennifer Garner και ο Ben Affleck κάνουν τα πάντα προκειμένου τα παιδιά τους να νιώθουν ότι παραμένουν οικογένεια και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.

Στο εστιατόριο “The Hungry Cat” έφτασαν αλλά και αποχώρησαν μαζί, με το ίδιο αμάξι, ενώ όπως αναφέρουν πηγές στο E!News επισκέπτονται αρκετά συχνά το συγκεκριμένο κατάστημα, κάνοντας πάντα κράτηση για δύο.

Όπως, πολύ εύστοχα, είπε η ίδια η Jennifer στο “Today” του Αυγούστου, “το να είσαι καλός γονιός δεν είναι κάτι που εξαγοράζεται, πρέπει να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς με τα παιδιά και την οικογένειά σου”.